Frank Lampard paljasti: Näin hän sai tietää Chelsea-potkuistaan – ”Tiesin välittömästi, mitä se meinasi”

© Kuva: Getty Images

Frank Lampard sai potkut Chelsean peräsimestä tammikuussa 2021.

Lampard ehti valmentaa Chelseaa noin puolentoista vuoden ajan ennen potkujaan.

Chelsea pestasi Thomas Tuchelin Lampardin korvaajaksi ja voitti saksalaisluotsin alaisuudessa Mestarien liigan keväällä.

Gary Neville haastatteli Lampardia The Overlapissa. Lampard kertoi haastattelun yhteydessä, miten sai potkut Chelseasta.

– Voitimme Lutonin FA Cupissa ja seuraavana aamuna sain viestin Bruce Buckilta (Chelsean puheenjohtaja), jossa hän pyysi minua siirtämään joukkueharjoitukset illemmalle ja tulemaan Stamford Bridgelle tapaamaan seurajohtoa. Tiesin välittömästi, mitä se tarkoitti. Totta puhuen ei tuollaista päätöstä ole koskaan helppo tehdä tai kertoa, Lampard totesi.

Bruce ja Chelsean seurajohtoon kuuluva Marina Granovskaia kertoivat Lampardille potkuista Stamford Bridgellä. Lampardin mukaan tapaaminen sujui asiallisesti.

– Se tapaaminen Brucen ja Marinan kanssa sujui hyvin asiallisesti. Tiesin, miksi he pyysivät minut sinne. Sellaista se on. Seura katsoo asioita eteenpäin, eikä siinä ole mitään tehtävissä.

Kyseessä oli Lampardin lyhyen valmennusuran ensimmäiset potkut. Lampardin mukaan hän tiesi hyvin, että sellaiset saattaa olla edessä Chelsean kaltaisessa ympäristössä, jos asiat eivät suju suunnitellusti.

– En ollut koskaan ollut aiemmin sellaisessa tilanteessa ja se oli hieman surrealistista sillä hetkellä, mutta saapuessasi siihen työpaikkaan tiedostat sen voivan tapahtua hetkenä minä hyvänsä. Chelseassa se tapahtuu, ellet voita jatkuvasti pokaaleja.

Lähde: AS


Nikotiininuuskat kotiovellesi edullisesti ja helposti

  • Tilaa laillisesti netistä suoraan kotiovellesi.
  • Suomalaisesta verkkokaupasta kaikki suositut tuotteet.
  • Edullisesti lyhyellä toimitusajalla.