Gianluigi Buffon jäi kakkoseksi – Huuhkajien Jesse Joronen torjui joukkueensa sarjakärkeen Italiassa

© Kuva: Getty Images

Huuhkajien maalivahti Jesse Joronen oli keskiviikkona tuttuun tapaan Brescian maalilla, kun joukkue voitti Parman vieraskentällä 1-0 Italian Serie B:ssä.

Brescia siirtyi johtoon jo seitsemännellä minuutilla Andrea Cistanan osumalla ja piti asemastaan kiinni loppuvihellykseen saakka.

Joroselle, 28, kirjattiin kauden 14. sarjapelissään kaksi torjuntaa, ja hän sai ottelun loppuhetkillä keltaisen kortin ajanpeluusta. Tilastopalvelu FotMobin arvosanojen mukaan Joronen oli illan toiseksi paras pelaaja joukkuekaverinsa Marko Pajačin jälkeen.

Parman tolppien välissä pelasi yksi kaikkien aikojen suurimmista maalivahtilegendoista, vuoden 2006 maailmanmestari Gianluigi Buffon. Tammikuussa 44 vuotta täyttävä Buffon on voittanut urallaan lähes 30 pokaalia, ja hänet on palkittu vuosien saatossa myös useilla henkilökohtaisilla palkinnoilla.

Kierroksen tulosten myötä Brescia nousi voitollaan Serie B:n piikkipaikalle. Brescia pelasi Italian korkeimmalla sarjatasolla Jorosen debyyttikaudella 2019-20, mutta se jäi Serie A:ssa viimeistä edelliseksi ja putosi. Viime kaudella Brescia pääsi karsimaan paikasta Serie A:han, mutta se hävisi jo pudotuspelien ensimmäisellä kierroksella.

Suomen A-maajoukkueessa Joronen on esiintynyt 14 kertaa.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.