Manchester United nappasi tärkeän voiton torstai-iltana Burnleysta. Ottelussa nähtiin kaksi kokenutta maalintekijää.

Ottelun maalit nähtiin ensimmäisellä puoliajalla. Scott McTominay vei Unitedin 1-0-johtoon jo kahdeksannella minuutilla. Seuraavaksi pallo meni maaliin Burnleyn puolustaja Ben Meestä ja kolmannen osuman viimeisteli Cristiano Ronaldo. Burnleyn ainokaisen iski 34-vuotias Aaron Lennon.

Lennon ja Ronaldo, 36, ovat molemmat iskeneet Valioliigassa maalin edellisen kerran kaudella 2005-06. Ronaldon ura on toki ollut hieman eri sfääreissä, mutta ei Lennonkaan huonoa uraa ole tehnyt. Lennon pelasi Valioliigaa yhtäjaksoisesti kaudesta 2003-04 aina toissakauteen saakka. Viime kaudella Lennon pelasi Turkin Superliigassa, mutta palasi täksi kaudeksi takaisin Valioliigaan.

Unitedin manageri Ralf Rangnick piti joukkueensa hyökkäyspelaamisesta.

– Sanoisin, että hyökkäämisen osalta ensimmäinen puoliaika oli parasta sitten saapumiseni jälkeen. Aina kun meillä oli pallo heidän puoliskollaan, teimme mitä meidän pitkin, löysimme oikeita välejä ja tiloja ja saimme pelaajiamme 1vs1-tilanteisiin, Rangnick kehui Sky Sportsille ottelun jälkeen.

Puolustamisessa sen sijaan on vielä parantamisen varaa.

– Aina kun pallo oli meidän kenttäpuoliskollamme, siinä riittää kehitettävää, mutta hyökkäämisen osalta tämä oli paras esityksemme tähän asti, Rangnick sanoi.

Katso Valioliigan sarjatilanne vuoden 2021 osalta täältä.

Jos et näe alla olevaa twiittiä, voit katsoa sen täältä.

Frida Fagerlund

@fagerlundfrida
Cristiano Ronaldo och Aaron Lennon gjorde båda mål i Premier League 2005-06... och nu 2021-22.