Leedsin ja Brasilian maajoukkueen tähtipelaaja Raphinha on lähellä siirtoa Bayern Müncheniin, kertoo TNT Sports.

Raphinha, 25, oli vielä melko tuntematon nimi, kun hän siirtyi lokakuussa 2020 Rennesistä Leedsiin 18,6 miljoonalla eurolla. Enää hän ei sitä ole.

Taiturimainen Raphinha on häikäissyt peliesityksillään Valioliigassa. Viime kaudella hän latoi 30 otteluun tehot 6+9. Kuluvan kauden aikana Leeds on ollut todella heikko ja joukkue on nipin napin putoamisviivan paremmalla puolella. Raphinha on kuitenkin loistanut tälläkin kaudella ja tehnyt jo kahdeksan maalia.

Raphinha on tasonnostonsa myötä lunastanut paikkansa Brasilian A-maajoukkueessa. Myös hänen markkina-arvonsa on noussut roimasti reilun vuoden aikana.

TNT Sportsin mukaan Bayern München ja Leeds ovat pääsemässä sopuun 50 miljoonan euron kaupasta. Brassitähden markkina-arvo on siis lähes kolminkertaistunut siitä, mitä se oli 14 kuukautta sitten.

Raphinhan on tarkoitus korvata Kingsley Coman, jonka sopimus päättyy kesällä 2023. Ranskalaispelaajan jatkosopimusneuvottelut eivät ole edenneet ja hän on aiemmin avoimesti puhunut halustaan jatkaa peliuraansa Valioliigassa.

TNT Sports BR

@TNTSportsBR
EXCLUSIVO! Segundo apuração de @brunoformiga, Raphinha saírá do Leeds para o Bayern na próxima janela, e os valores giram por volta de 50Mi de euros. Clube formador, o Avaí já conta com a sua parte na negociação, que deve ser de 1,5 milhão de euros, no orçamento do próximo ano.

Mikäli upotus ei näy, voit katsoa sen täältä.