Huuhkajien tammikuun maajoukkueleiri peruttu – näin Markku Kanerva perusteli päätöstä

© Kuva: Juha Tamminen

Huuhkajien oli määrä kokoontua tammikuussa Portugalissa, mutta pahentuneen koronatilanteen takia koko leiri on peruttu.

Suomen piti kohdata Ruotsi kahdesti Algarvessa, Portugalissa. Pääosin tammikuun leirijoukkue olisi koostunut Pohjoismaissa sekä MLS-sarjassa pelaavista pelaajista, koska tammikuussa ei varsinaista maajoukkuetaukoa ole.

– Ruotsi oli tilanteessa aloitteellinen. Keskustelujen jälkeen molemmat osapuolet näkivät, että vallitsevassa koronatilanteessa leirin pitämiselle ja ottelujen pelaamiselle ei ole edellytyksiä, joten päätimme, että leiri perutaan, Suomen päävalmentaja Markku Kanerva kommentoi Palloliiton nettisivuilla.

Huuhkajien seuraava kokoontuminen on näin ollen maaliskuussa, jolloin Suomi pelannee ainakin kaksi harjoitusottelua.

Tänään, torstaina, arvotaan joka tapauksessa Huuhkajien lohko Nations Leaguen B-liigassa, joka käynnistyy taas ensi kesänä. Arvonta käynnistyy kello 19 Suomen aikaa ja sitä voi seurata suorana YLE TV2 -kanavalta.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.