Italian Supercup siirtynee uuteen ajankohtaan – Inter ja Juventus yksimielisiä

© Kuva: Getty Images

Globaalisti pahentunut koronapandemiatilanne on johtanut ottelusiirtoihin etenkin Englannissa, mutta vaikutuksia alkaa näkyä muuallakin. Football-Italia kertoo omien lähteidensä tietoihin perustuen, että Internazionale ja Juventus ovat pyytäneet Italian Supercupin siirtoa. Todennäköisesti pyyntöön myös suostutaan, koska ottelun molemmat osapuolet ovat asiasta samanmielisiä.

Ottelu pitäisi pelata San Sirolla Milanossa tammikuun 12. päivä, mutta nyt Inter ja Juventus toivovat pelin pelaamista Serie A -kauden päätyttyä. Syy siirtopyyntöön on siinä, että Italian tuoreet koronarajoitukset ovat pudottaneet stadionien maksimikapasiteetin 75 prosentista 50 prosenttiin.

Jos ottelu pelattaisiin suunnitellusti tammikuussa 50 prosentin katsojarajoituksella, sen laskettaisiin merkitsevän seuroille noin 1,5 miljoonan euron taloudellisia tappioita.