Jalkapallon sisäpiiritoimittajan mukaan Erling Hålandin korvaajaksi halutaan Barcelonan tarjouksesta kieltäytynyt teinitähti

© Kuva: Getty Images

Karim Adeyemi on 19-vuotias superlupaus, joka on ehtinyt jo debytoimaan myös Saksan A-maajoukkueessa. Kärkipelaaja edustaa tällä hetkellä Itävallan Bundesliigan RB Salzburgia.

Sky uutisoi aiemmin, että nuori hyökkääjä kieltäytyi Barcelonan tekemästä tarjouksesta. Pelaaja haluaa seuraavaksi kotimaansa pääsarjaan. Bundesliigasta kenties todennäköisimmäksi kohteeksi on jo hetken uumoiltu Dortmundia.

Jalkapallon sisäpiiritoimittaja Fabrizio Romano kertoi Here we go -podcastissaan hyvin samansuuntaisia ajatuksia.

Hänen mukaansa seura on valmistautumassa supertähti Erling Hålandin lähtöön. Dortmund haluaa seuraavaksi norjalaista hivenen nuoremman Adeyemin paukuttamaan maaleja Signal Iduna Parkin nurmelle.

Hålandin ulosostopykälä astuu kesällä voimaan ja sen arvioidaan olevan noin 75 miljoonan euron arvoinen. Romanon mukaan norjalainen on myös lähtemässä.

Itävaltalaisseura taas haluaa Adeyemista vähintään 40 miljoonaa. Barcelonan ja Dortmundin lisäksi myös PSG haikailee saksalaisnuorukaisen perään.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.