Javier Zanetti otti kantaa huhuun, jossa Lionel Messi siirtyisi Inter Milaniin

© Kuva: Getty Images

Argentiinalaislegenda Javier Zanetti pelasi käytännössä koko uransa Inter Milanissa. Hän saapui seuraan vuonna 1995 ja 858 ottelua myöhemmin Zanetti lopetti uransa.

Luonnollisena jatkumona hän toimii nykyisin milanolaisseuran varapuheenjohtajana. Hänen maanmiehensä Lionel Messi pokkasi vastikään peräti seitsemännen Ballon d’Or -palkintonsa.

Supertähden pitkä taival Barcelonassa sai ainakin toistaiseksi kesällä päätöksensä, koska katalonialaisseuran talousvaikeudet nousivat ylittämättömäksi esteeksi.

Lopulta Messi siirtyi Paris Saint-Germainin riveihin. Pitkään häntä huhuiltiin myös Interiin.

Zanettin mukaan tuon siirron toteuminen ei varsinaisesti käynyt edes lähellä.

– Totuus on, että emme koskaan ole olleet lähelläkään Messin saamista. Pandemian pahimman jakson jälkeen olimme seurana taloudellisesti vaikeassa tilanteessa, kertoi Zanetti.

– Kukaan tuskin muutenkaan uskoi, että Leo oikeasti lähtisi Barcelonasta. Olihan se suuri yllätys.

Zanetti kertoi tavanneensa Messin vastikään Pariisissa ja halanneensa tätä.

– Olen todella onnellinen hänen puolestaan. Leo halusi tuon hetken (Ballon d’Or) ja ansaitsi myös sen.

Inter-pomo uskoo, että seurassa on kypsymässä uusi argentiinalainen supertähti. Lautaro Martínez saapui Milanoon kesällä 2018.

– Muistan, kun hankin hänet tänne. Silloin, kun kyseessä on nuori pelaaja, niin ei tarvitse keskittyä sen hetkiseen tasoon. Tärkeintä on arvioida, että missä kyseinen yksilö voisi olla esimerkiksi neljän vuoden päästä, analysoi Zanetti.

– Hän on nyt löytänyt tasapainon ja sopeutunut Serie A:n ja seuran vaatimustasolle loistavasti. Olemme Lautaroon äärimmäisen tyytyväisiä.

Zanetti uskoo, että 24-vuotiaan kärkipelaajan tulevaisuus Milanossa tulee olemaan valoisa. Argentiinalainen uskoo ja toivoo Martínezin olevan myös tulevien Qatarin MM-kisojen suurimpia tähtiä.

Lähde: ESPN


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.