Lähde: HJK:n ex-hyökkääjä Newcastlen ostoslistalla

© Kuva: Getty Images

Helsingin Jalkapalloklubista tuttu kolumbialaishyökkääjä Alfredo Morelos on ökyrikkaaseen omistukseen hiljattain siirtyneen Newcastlen ostoslistalla, kertoo Fichajes.

Morelos, 25, pelasi HJK:ssa puolitoista kautta vuosina 2016-17 ja teki kunnioitettavat 27 maalia 42 Veikkausliigan ottelussa.

Kesällä 2017 Morelos siirtyi Skotlannin suurseura Rangersiin. Kolumbialaishyökkääjä on tehnyt kaudesta toiseen hurjia maalimääriä, mutta odotettua siirtoa entistä suurempiin ympyröihin ei ole vielä tähän päivään mennessä tapahtunut.

Mutta kenties tammikuussa on sen aika, sillä Fichajesin mukaan Morelos on yksi niistä lukuisista pelaajista, joihin Newcastlen manageri Eddie Howe on iskenyt silmänsä.

Valioliigassa putoamista vastaan taisteleva Newcastle pyrkii tammikuun aikana vahvistamaan joukkueen jokaista osa-aluetta, ja kolumbialaiskärkeä on kaavailtu antamaan taustatukea joukkueen ykköstykki Callum Wilsonille.

Morelosin sopimus Rangersin kanssa ulottuu vuoteen 2023 saakka. Kuluvalla kaudella hyökkääjä on tehnyt 13 maalia 29 otteluun.

Mikäli upotus ei näy, voit katsoa sen täältä.


Nikotiininuuskat kotiovellesi edullisesti ja helposti

  • Tilaa laillisesti netistä suoraan kotiovellesi.
  • Suomalaisesta verkkokaupasta kaikki suositut tuotteet.
  • Edullisesti lyhyellä toimitusajalla.