Manchester Unitedin loppukauden manageriksi nimitetty Ralf Rangnick saa tammikuussa käyttöönsä 100 miljoonaa puntaa pelaajahankintoihin, kertoo Daily Star.

Rangnickin, 63, suuri siirtokassa saattaa herättää ihmetystä, mutta sille on pätevä syy. Saksalainen nimittäin jää lyhyen valmennuspestinsä jälkeen seuraan kahdeksi vuodeksi neuvonantajaksi konsultointirooliin. Hän tulee vaikuttamaan joukkueen kokoamiseen myös tulevien vuosien aikana ja tammikuussa projektille aletaan tekemään pohjia.

[readmore from=Rangnick-Ralf]

Daily Starin mukaan Rangnick on suunnannut katseensa vanhoihin tuttuihin pelaajiin. Ostoslistalla ovat tiettävästi RB Leipzigin keskikenttäpelaajat Christopher Nkunku ja Amadou Haidara sekä Chelsean hyökkääjä Timo Werner.

Rangnick hankki nämä kaikki kolme pelaajaa RB Leipzigiin työskennellessään seuran urheilutoimenjohtajana. Kaudella 2018-19 hän toimi myös Leipzigin päävalmentajana ja luotsasi sekä Haidaraa että Werneriä. Etenkin nämä kaksi pelaajaa ovat siis hyvinkin tuttuja kokeneelle saksalaiselle.

Rangnick debytoi Man Unitedin peräsimessä tulevan viikonlopun kotiottelussa Crystal Palacea vastaan.