Konferenssiliiga
LASK – HJK
Torstai 09.12. klo 19:45

HJK:n pitkä kausi saadaan päätökseen torstaina Itävallassa, kun vastassa on LASK Linz. Jatkomahdollisuuksia Klubilla ei ole, mutta tästäkin ottelusta olisi makeita pisterahoja saatavilla. Linziläiset ovat puolestaan varmistaneet lohkovoiton, joten motivaatiot ottelussa ovat samat kuin vierailla. Olosuhteet Klagenfurtissa ovat harjoituskuvien perusteella talviset.

LASK on pelannut hyvin eheän lohkovaiheen, ja joukkueen perusluokka tuli todettua kouriintuntuvasti Helsingin ottelussa. Illan isännät ovat voittaneet tähän mennessä neljä peliä ja pelanneet kotitasurin Maccabi Tel Avivia vastaan. Kotimaan sarjassa LASK on menestynyt tähän mennessä hyvin vaisusti ja on sarjassa kolmanneksi viimeisenä. Aivan optimikokoonpanoakaan ei tähän otteluun saada liikkeelle.

Klubilla on myös muutama poissaolo Itävallan reissulta. Daniel O’Shaughnessy on jättänyt joukkueen, ja poissa ovat eri syistä Jair, Janne Saksela, Tim Sparv, Sebastian Dahlström sekä Casper Terho. Joukkue yritti saada edelliselle viikolle harjoituspelin, muttei onnistunut aikeissaan. Niinpä Klubin edellinen matsi oli voitto-ottelu Alashkertia vastaan – tästä taistosta saatiin tärkeät pisterahat. Toni Koskelan suojatit lähtevät otteluun ilman sen kummempaa puristusta.

Lyö vetoa ottelusta:

Pelivalinta otteluun liittyy maalimääriin. Klubi tulee otteluun paineetta, levänneenä ja näytönhaluisena. LASKilla on omat murheensa kotimaan sarjassa, eikä välttämättä tämä kuulu sen kauden tärkeimpiin otteluihin. Otetaan otteluun underia: Ottelussa alle 2.5 maalia kertoimella 2,45.

LUNASTA TARJOUS

tarjoaa peräti 500 prosentin bonarin. Saat 10 euron talletuksella 60 euron pelikassan. Jos ensitalletuksesi on vähintään 30 euroa, saat lisäksi 25 ilmaiskierrosta kasinolle!

Lunasta in tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 10 euron talletuksella 60€ pelirahaa.

LUNASTA TARJOUS