Lukas Hradecky sai antautua viisi kertaa – Bayer Leverkusen menetti kahden maalin johtonsa maalijuhlissa

© Kuva: Getty Images

Bayer Leverkusen aloitti vahvasti sunnuntain vierasottelunsa, kun Bundesliigan maalipörssin kakkonen Patrik Schick vei Werkselfin 2-0-johtoon jo ennen ensimmäisen jakson puoltaväliä. Toisen maalinsa tshekkihyökkääjä teki sarjan historian 5000. rangaistuspotkusta. Schick on tehnyt nyt 14 maalia 12 pelaamassaan sarjapelissä.

Aikainen kahden maalin johto ei kuitenkaan tuonut Leverkusenille pisteitä, sillä kotijoukkue Eintracht Frankfurt painoi kunnolla kaasua Schickin maalien jälkeen. Brassipuolustaja Tuta teki kavennuksen miltei heti Schickin toisen maalin jälkeen, ja tanskalainen Jesper Lindström tasoitti numeroiksi 2-2 puolen tunnin kohdalla.

Toisella puoliajalla Eintracht teki vielä kolme maalia ja karkasi selvään 5-2-voittoon. Yksikään Eintrachtin pelaaja ei tehnyt kahta maalia pelissä, vaan nimensä maalitilastoon lisäsivät vielä Evan N’Dicka, Kristijan Jakic ja Djibril Sow. Eintracht käänsi bundesliigaottelun kahden maalin tappioasemasta voitokseen ensimmäisen kerran yli 13 vuoteen.

Leverkusenin maalivahti Lukas Hradeckyn maalia kohti ammuttiin kaikkiaan seitsemän kertaa, joten suomalaiselle kirjattiin kaksi torjuntaa. Toinen näistä oli hieno kurotus Filip Kosticin hienoon 56. minuutin kaukolaukaukseen. Maaleille vanhalla kotistadionillaan pelannut Hradecky ei juuri mitään mahtanut, vaan Eintracht oli tänään yksinkertaisesti muutaman askeleen Leverkusenia edellä.

Tappiosta huolimatta Leverkusen jatkaa Bundesliigassa kolmantena. Kauden toisen kotivoittonsa ottanut Eintracht Frankfurt nousi sijalle yhdeksän.


Katso MM-kiekon kaikki pelit ilmaiseksi!

  • Leijonien ottelut tarjolla kansainvälisen jääkiekkoliiton ilmaisella livestriimillä.
  • Viralliset maksuttomat livelähetykset myös kaikista muista otteluista finaali mukaan lukien.
  • Vaikka reissun päältä kännykällä tai tabletilla, ilman maksukanavan tilaamista.