Valioliiga
Manchester United – Arsenal
Torstai 02.12. klo 22:15

Valioliigan viikkopelit jatkuvat torstaina uudella herkkupalalla, kun Manchester United ja Arsenal kalistelevat sapeleita. Man Utd päätyi antamaan loppukauden valmentajasopimuksen Ralf Rangnickille, joka on modernin jalkapalloilun yksi tärkeimpiä arkkitehtejä. Mies on esikuva monelle saksalaiselle nuoremman polven huippuvalmentajalle. Tässä ottelussa joukkoja johtaa kuitenkin vielä Michael Carrick.

On hyvin epätodennäköistä, että Rangnickin kädenjälki näkyy vielä tässä ottelussa Unitedin pelissä. Carrick lienee saanut etänä neuvoja torstain taistoon, mutta pelitavallisiin muutoksiin ne eivät varmaankaan vielä johda. Futisvallankumous ei ala Manchesterissa siis aivan vielä, vaan tänään mennään Carrickin perusmeiningillä. Riveistä puuttuvat Paul Pogba, Raphael Varane sekä Edinson Cavani.

Arsenal on puolestaan toipunut kammottavasta alkukaudestaan, ja joukkueen tekeminen on tätä nykyä aivan eri tasolla. Viimeisestä 12 ottelusta joukkue on hävinnyt vain yhden, ja senkin Liverpoolille – ja tappioluvut olivat sitä paitsi liian rumat ottelutapahtumiin nähden. Kukaan ei siis enää vaadi Mikel Artetan potkuja, ja alkukauden itkuvideot faneilta sosiaalisessa mediassa ovat muisto vain. Varmoja poissaolijoita vierailla ovat Sead Kolasinac sekä Granit Xhaka.

Lyö vetoa ottelusta:

Unitedilla uusi alku on siis vasta nupullaan, ja joukkue on kertoimissa yllättävän suuri suosikki. Arsenal maistuu tasoituksella – veto rullaa siis kotiin, jos vieraat ottavat mukaansa pisteenkin. Suositus on siis Aasialainen tasoitusveto, Arsenal +0.5 kertoimella 1,86.

LYÖ VETO

tarjoaa mojovaa bonaria. Talletusbonus on ensitalletuksesta peräti 200% eli saat 25 eurolla 75€ pelikassan!

Lunasta n tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat 25 euron talletuksella 75€ pelirahaa.

LYÖ VETO