Valioliiga
Manchester United – Burnley
Torstai 30.12. klo 22:15

Englannissa yritetään epätoivoisesti pitää kiinni pelirytmistä, vaikka joka päivä menee pelejä peruutukseen. Ainakin kirjoitushetkellä näyttäisi siltä, että torstaina ollaan pelaamassa Manchester Unitedin ja Burnleyn välinen mittelö. Unitedilla on alla kehno ottelu Newcastlea vastaan, kun Burnleyllä on takana pitempi paussi pelaamisen suhteen.

Ralf Rangnick ei loistanut tyytyväisyyttä Newcastle-ottelun jälkeen, sillä United oli onnekas saadessaan pelistä edes pisteen. Top neljä -sijoitukseen on seitsemän pistettä matkaa – tosin neljäntenä olevalla Arsenalilla on pari peliä enemmän pelattuna. Poissaoloja isännillä on muutama: Bruno Fernandes kärsii pelikieltoa, Victor Lindelöf antoi posia koronatestissä ja Paul Pogba on loukkaantunut. Pari muutakin poissaoloa voi olla. Tärkeintä olisi nyt saada hyökkäys tekemään tulosta.

Burnley on putoamisviivan alla, mutta pelejä on alla kaikista vähiten koko Valioliigassa. Seuraa pitkään luotsanneelle Sean Dychelle tilanne ei ole uusi – viivan alta on ennenkin kairattu tie pelastukseen. Kylmä fakta on, että joukkue on voittanut sarjassa vasta kerran, mikä on auttamatta liian vähän. Ashley Barnes ja hyvin todennäköisesti Maxwel Cornet ovat poissa, ja muutamia muitakin kysymysmerkkejä löytyy.

Lyö vetoa ottelusta:

United on kotonaan suosikki, muttei kertoimista mitään valueta saa kiskottua. Pikkuyritys otetaan vähämaalisuudesta – Unitedilla on kyllä tulivoimaa, mutta ei se nyt mikään järkytys olisi, jos peli päättyisi 1-0 tai 2-0. Vetosuositus on siis Ottelussa alle 2.5 maalia kertoimella 2,26.

LYÖ VETO

tarjoaa mojovaa bonaria. Talletusbonus on ensitalletuksesta peräti 200% eli saat 25 eurolla 75€ pelikassan!

Lunasta n tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat 25 euron talletuksella 75€ pelirahaa.

LYÖ VETO