Marcus Forssista kiinnostunut seura nappaamassa toisen vaihtoehdon – pilaako korona loppukauden lainasopimuksen?

© Kuva: Getty Images

Englannin Mestaruussarjassa pelaava Nottingham Forest oli alunperin kiinnostunut Brentfordin suomalaishyökkääjä Marcus Forssista. Nyt Nottingham on kuitenkin kääntymässä toiseen vaihtoehtoon.

Nottingham on tekemässä lainasopimuksen Aston Villassa vähäiselle vastuulle jääneen Keinan Davisin kanssa. Telegraph-lehden toimittaja John Percy kertoo Twitterissä, että Davis olisi saapumassa tänään, perjantaina, Nottinghamin lääkärintarkastukseen. Davis, 23, on pelannut tällä kaudella vain yhdessaä valioliigaottelussa.

Alunperin myös Forssin nimi vilahti Nottinghamin hyökkääjävaihtoehdoissa. Forss on pelannut tällä kaudella kuudessa valioliigaottelussa yhteensä 192 minuuttia. Lisäksi vastuuta on tullut liigacupin puolella neljässä pelissä 261 minuutin verran.

Nykyinen koronatilanne pitää valioliigaseurat varpaillaan. Forss on Brentfordissa arvostettu pelaaja, vaikka vastuu on jäänyt vähäiseksi tällä kaudella. Voisi kuvitella, että Brentford haluaa pitää Forssin kokoonpanossaan mahdollisten tartuntojen varalta.

Lisäksi FA Cup käynnistyy 8. tammikuuta, joten pelejä riittää. Brentfordilta on myös jäänyt koronatartuntojen takia pelaamatta kaksi liigaottelua.

Jos et näe alla olevaa twiittiä, voit katsoa sen tästä.


Katso MM-kiekon kaikki pelit ilmaiseksi!

  • Leijonien ottelut tarjolla kansainvälisen jääkiekkoliiton ilmaisella livestriimillä.
  • Viralliset maksuttomat livelähetykset myös kaikista muista otteluista finaali mukaan lukien.
  • Vaikka reissun päältä kännykällä tai tabletilla, ilman maksukanavan tilaamista.