Manchester Cityn manageri Pep Guardiola on antanut keskikenttäpelaajille Jack Grealishille ja Phil Fodenille varoituksen kentän ulkopuolisesta käytöksestä, kertoo Guardian.

Grealish, 26, ja Foden, 21, ikuistettiin viime viikolla baarissa samana iltana, kun City oli voittanut Leedsin 7-0. Telegraphin mukaan manchesteriläisillä oli seuraavana päivänä palauttavat harjoitukset, jonne kaksikko saapui heikkokuntoisena.

Seuraavana viikonloppuna City voitti Newcastlen 4-0, mutta Guardiola jätti Grealishin ja Fodenin koko ottelun ajaksi vaihtopenkille. Guardiola ei maininnut kaksikon nimiä, mutta hän teki kahdessa eri haastattelussa selväksi, että kulisseissa on tapahtunut jotain.

– Joulun tienoilla kiinnitän paljon huomiota käytökseen kentällä ja sen ulkopuolella. Ja jos kentän ulkopuolella ei käyttäydy kunnolla, niin ei pääse pelaamaan, kommentoi Guardiola BBC:lle pelin jälkeen.

Grealish ja Foden eivät rikkoneet baarireissullaan koronasääntöjä, mutta kumpaakin on aiemmin moitittu niiden laiminlyömisestä. Foden lähetettiin viime vuonna Englannin A-maajoukkueen riveistä kotiin kesken maaottelutauon, koska hän kutsui huonekaverinsa, Manchester Unitedin Mason Greenwoodin kanssa ulkopuolisia hotellihuoneeseensa.

Grealish taas sai viime vuonna varoituksen entiseltä seuraltaan Aston Villalta, kun hänet ikuistettiin liikenneonnettomuuspaikalla varhain aamulla. Villan ex-kapteeni myönsi, että hän oli paikalla, koska oli vieraillut ystävänsä luona, vaikka muut kuin välttämättömät matkat oli tuolloin kielletty pandemian takia. Alle 24 tuntia aiemmin Grealish oli sosiaalisessa mediassa kehottanut seuraajiaan pysyttelemään kotona.

Mirror Football

@MirrorFootball
Jack Grealish and Phil Foden warned over conduct with Man City duo dropped over bar trip

mirror.co.uk/sport/football…