Seinäjoen Jalkapallokerho on hankkinut riveihinsä chileläishyökkääjä Josepablo Monrealin.

Yli 190-senttinen Monreal, 25, siirtyy SJK:hon kotimaansa toiseksi korkeimmalta sarjaportaalta Rangers Talcan joukkueesta.

Aiemmin urallaan hän on pelannut Chilen pääsarjassa 28 peliä ja tehnyt niissä 6 maalia. Lisäksi Monreal on pelannut Meksikon toisella sarjatasolla, Chilen nuorten maajoukkueessa ja esiintynyt Etelä-Amerikan seurajoukkueiden ”Eurooppa-liigassa”, eli Copa Sudamericanassa.

– Ensivaikutelmani seurasta ovat todella hyvät. Pelkästään nämä fasiliteetit ovat vaikuttavat, aivan toisenlaiset kuin siellä mistä tulen, ja kaikki vaikuttaa ammattimaiselta. On myös kiva päästä joukkueeseen, joka taistelee kärkisijoista ja pelityyli sopii itselleni parhaiten. Olen siis erittäin iloinen tullessani tänne, kommentoi Monreal SJK:n sivuilla.

– Haluan myös auttaa tätä seuraa ja sen kannattajia saamaan menestystä tulevalla kaudella. Samalla haluan itse olla koko sarjan paras hyökkääjä. Se on tavoitteeni.

SJK:n päävalmentaja Joaquin Gomez näkee Monrealissa kovan potentiaalin.

– Olen erittäin innoissani toivottamassa Josepablon tervetulleeksi joukkueeseen. Hän on profiililtaan sellainen hyökkääjä, joita ei sarjassa ole paljoa.

– Jo hänen kokonsa ja preesensinsä hyökkääjänä on sellainen, että se tukee koko joukkuetta. Mutta samalla hänellä on teknistä kykyä pelata palloa muiden kanssa. Hänellä on myös valtavasti energiaa juosta ja tehdä töitä joukkueen puolesta, oli meillä pallo tai ei.

– Hän on myös sopivan ikäinen, ja pelannut kuitenkin jo korkealla tasolla Chilessä, Meksikossa sekä nuorten maajoukkueessa. On hienoa päästä työskentelemään hänen kanssaan ja auttamaan häntä saavuttamaan hänen täysi potentiaalinsa.

SJK Seinäjoki

@SJK_Seinajoki
🇨🇱 Bienvenido Josepablo Monreal! 🇨🇱

25-vuotias ja yli 190-senttinen hyökkääjä Josepablo Monreal liittyy SJK:n riveihin.

Lue lisää SJK:n nettisivuilta:
👉 sjk.fi/uutiset/voimah…

#SJKfi #Veikkausliiga