Bayer Leverkusenin urheilujohtaja Simon Rolfesilla oli vastaus valmiina, kun häneltä kysyttiin näkemystä Werkselfiin liitettyihin huhuihin maalivahtihankinnasta. Meksikolaisessa mediassa on kerrottu useiden päivien ajan, että Leverkusen olisi kiinnostunut hankkimaan Santos Lagunan maalivahdin Carlos Acevedon riveihinsä. Viimeisissä uutisissa kerrottiin seurojen jopa päässeen sopuun siirrosta. Rolfes kuitenkin torppasi huhut selkeään tapaan.

– Se, että hankkisimme vielä yhden maalivahdin, on täyttä hölynpölyä. Se ei yksinkertaisesti pidä paikkaansa, 39-vuotias Rolfes vastasi sunnuntaina Bildille.

Rolfesin tyrmäämä huhu on suomalaisittain kiinnostava luonnollisesti siksi, että Leverkusenin suvereeni ykkösmaalivahti on 32-vuotias suomalainen Lukas Hradecky. Hradeckyn sopimus ulottuu vuoteen 2023, aivan kuten venäläisen kakkosvahdin Andrei Lunevinkin.

[readmore from=Bayer-Leverkusen]

Leverkusenin kolmannen maalivahdin Niklas Lombin sopimus umpeutuu ensi kesänä, mutta lisäksi seuran pelaajalistoilla on Saksan alle 21-vuotiaiden maajoukkuevahti Lennart Grill, jolla on sopimusta vuoteen 2024 saakka. Grill lainattiin kesällä syyskauden ajaksi norjalaiseen SK Branniin. Acevedo olisi siis tammikuun hankinnan tapauksessa Leverkusenille jo viides maalivahti.

25-vuotias Carlos Acevedo on edennyt urallaan viime vuosina hyvin ja hänet kutsuttiin vastikään ensi kerran myös Meksikon A-maajoukkueeseen. Huhut Acevedon hankinnasta huomioitiin myös Venäjällä, jonka lehdistössä pohdittiin, että vasta viime kesänä Leverkuseniin siirtynyt Lunev saattaisi olla jo matkalla seurasta poispäin. Rolfesin jyrkkä lausunto lopetti kuitenkin nämä spekulaatiot.