Espanjan Super Cup
Barcelona – Real Madrid
Keskiviikko 12.01. klo 21:00

Espanjan Super Copan pelaaminen Saudi-Arabiassa on herättänyt syystäkin kummastusta, mutta maan jalkapalloliittoa varmaankin helpottavat turnausjärjestäjältä tulevat rahat. Jätetään moralisointi tällä palstalla kuitenkin vähemmälle, ja keskitytään turnauksen ensimmäiseen välierään, joka on samalla El Clásico. Tällä kertaa joukkueet eivät tunnu lähtevän turnajaisiin aivan tasavahvoina.

Blaugrana on tänä syksynä saanut kuonoonsa joka rintamalla – kulunutta sanontaa käyttäen nyt vetää kaikista ovista. Pelillisesti Barca on ollut vain varjo entisestään, eikä kesken kauden puikkoihin siirtynyt Xavi ole vielä saanut pelillistä vallankumousta tehtyä. Loppuvuodesta rinkiin liittyi vanha konkari Dani Alves, ja tässä ottelussa debyyttinsä saattaa debyyttinsä tehdä Ferran Torres. Ansu Fati ja Pedrikin saattavat jossain vaiheessa vilahtaa kentällä.

Real Madrid johtaa La Ligaa – eroa Barcelonaan on peräti 17 pistettä, joskin madridilaiset ovat pelanneet ottelun verran enemmän. Realin peli on sujunut mallikkaasti, joskin tämä vuosi alkoi tappiolla Getafelle – pelitapahtumien perusteella olisi pisteitä kyllä ansaittu. Karim Benzema ja Vinicius Junior olivat voitollisessa Valencia -ottelussa iskussa, ja iskivät kaksi maalia mieheen. Tulivoimainen parivaljakko tulee olemaan myös tänään vaarallinen.

Lyö vetoa ottelusta:

Real Madrid oli kauden ensimmäisessä El Clásicossa vahvempi, ja selkeä suosikki se on tälläkin kertaa. Toki Barcelonaa pitää näissä kekkereissä varoa, mutta vedoissa Real on selkeä valinta: Real Madrid voittaa ottelun kertoimella 1,96.

LYÖ VETO TURBOVEGASILLA