Dortmund voitti perjantain Bundesliiga-ottelussa kotonaan Freiburgin 5-1. Kaksi maaleista viimeisteli norjalainen maalilinko Erling Håland.

Mikään edellä ei yllättäne suuresti ketään. Dortmund on sarjakakkonen ja norjalaiskärjen maalitahdissa ei ole pienintäkään merkkiä laantumisesta.

Sen sijaan yllättävää oli Hålandin antaman haastattelun sävy voitetun kamppailun jälkeen. Paljon siirtohuhujen kohteena ollut supertähti ei varsinaisesti peitellyt tunteitaan, kun Norjan Viaplayn Jan Aage Fjørtoft haastatteli maanmiestään.

– Viimeiset kuusi kuukautta olen halunnut olla aiheesta hiljaa kunnioituksesta Dortmundia ja joukkueen kannattajia kohtaan.

– Nyt seura painostaa minua tekemään ratkaisun tulevaisuuteni suhteen. Haluaisin vain keskittyä pelaamaan jalkapalloa tällä hetkellä, Håland kihisi.

Håland kertoi varsin suoraan, että Dortmundin painostuksen johdosta päätös on edessä jo suurella todennäköisyydellä nyt tammikuussa. Norjalainen ei toivonut tilanteen menevän niin.

– En olisi halunnut joutua tähän tilanteeseen nyt. Meillä on vaikea jakso ja paljon pelejä. Haluaisin vain keskittyä pelaamiseen juuri nyt, mutta siihen ei anneta mahdollisuutta.

Sitten Håland poistui varsin nopeasti haastattelupisteeltä.

Tällä haavaa kommentit ja elekieli antavat varsin vahvasti olettaa, että norjalaisen aika Dortmundissa päättyy hyvin pian. Seura on suututtanut maalitykkinsä.

Jos alla oleva twiitti ei näy, klikkaa tästä.

Viaplay Fotball

@ViaplayFotball
The Erling Haaland-interview with @JanAageFjortoft now with subtitles!