Matthijs de Ligt saattaa jättää Juventuksen kuluvan kauden jälkeen.

De Ligtin pelaaja-agentti Mino Raiola on antanut julkisuudessa kommentteja, joista on pääteltävissä, että hollantilaistoppari olisi valmis uuteen haasteeseen.

De Ligt on edustanut Juventusta kahden ja puolen vuoden ajan.

La Gazzetta dello Sportin mukaan Juventuksella on jo ykköskorvaajaehdokas de Ligtille, jos toppari päättää vaihtaa maisemaa kesällä.

Kyseinen korvaajaehdokas on Napolin Kalidou Koulibaly. Koulibalyn sopimus Napolin kanssa päättyy ensi kauden jälkeen, joten seuralla on kesällä käytännössä viimeinen mahdollisuus saada hänestä siirtosumma. Osapuolet eivät ole ainakaan toistaiseksi päässeet yhteisymmärrykseen jatkosopimuksesta.

Lehti muistuttaa, ettei Koulibalyn Juventus-siirto ole suinkaan yksinkertaisesti toteutettavissa, koska Napoli-pomo Aurelio De Laurentiis ei mielellään myy pelaajiaan Juventukseen.

Edellisen kerran Juventus hankki Napolin tähtipelaajan kesällä 2016, kun torinolaisjätti maksoi Gonzalo Higuaínin 90 miljoonan euron ulosostopykälän.

30-vuotias Koulibaly on pelannut Napolissa yli 300 ottelua. Hän on edustanut Napolia yli seitsemän ja puolen vuoden ajan.