Helmarien luottopuolustaja Emma Koivisto pelasi henkilökohtaisella tasolla loistavan viikon seurajoukkueessaan Brightonissa. 27-vuotias Koivisto onnistui maalinteossa viikon molemmissa peleissään.

Tänään laitapuolustaja Koivisto tykitti 1-2-kavennusmaalin Readingin maalin kattoon FA Cupin 32 joukkueen kierroksen ottelussa. Brighton onnistui nousemaan vielä tasoihinkin, mutta hävisi lopulta maalein 2-3.

Koivistolla oli Brightonin Twitter-seurannan mukaan jo 0-0-tilanteessa erinomainen maalipaikka, mutta Readingin puolustus onnistui putsaamaan yrityksen maaliviivalta.

Juttu jatkuu twiittien jälkeen.

Torstaina Koivisto onnistui puolestaan maalinteossa Naisten Superliigaa johtavaa Arsenalia vastaan vieraskentällä. Suomalainen puski 15. minuutilla Inessa Kaagmanin vapaapotkun Arsenalin maaliin. Aivan kuten sunnuntainakin, joukkueena Brighton sai kuitenkin pettyä, sillä Arsenal voitti pelin 2-1. Juuri ennen maaliaan Koivisto oli pelastanut omassa kenttäpäädyssä joukkueensa takaiskulta.

Koiviston torstaisen maalin voi katsoa allaolevasta twiitistä. Juttu jatkuu twiitin jälkeen.

Brighton oli jäänyt nollille peräti seitsemässä ottelussa peräkkäin ennen kuin Emma Koivisto katkaisi joukkueen kuivan kauden. Koivisto teki joukkueelleen siis kaksi peräkkäistä maalia, mutta valitettavasti joukkue jäi kummassakin pelissä tyhjin käsin.

Koivisto siirtyi Brightoniin helmikuussa 2021. Hänen nykyinen sopimuksensa ulottuu tämän kauden loppuun.