Kauden 2021 päätteeksi ilman sopimusta kasvattajaseuraansa Ilvekseen jäänyt Miska Rautiola on lähellä hyvin mielenkiintoista siirtoa. Mikriliga.com -sivuston mukaan 23-vuotias keskuspuolustaja on siirtymässä perinteikkääseen kreikkalaisseuraan Doxa Dramas FC:hen. Doxa pelaa Draman kaupungissa Makedonian maakunnassa.

Sivuston viime torstaina julkaiseman jutun mukaan keskustelut sopimuksesta ovat jo erittäin pitkällä ja sopimus on käytännössä lääkärintarkastusta ja allekirjoitusta vaille valmis.

104-vuotias Doxa Drama on yksi Kreikan Superliigan alkuperäisistä seuroista. Sen parhaat saavutukset ovat 1950-luvulta, jolloin seura ylsi kolme kertaa Kreikan cupin finaaliin, häviten jokaisen loppuotteluista Olympiacosille.

Viimeisten vuosikymmenten aikana Doxa Drama on kärsinyt pitkistä ja sitkeistä talousvaikeuksista. Se pelasi vielä viime kaudella Kreikan toisella sarjatasolla, mutta putosi kauden päätteeksi kolmannelle sarjatasolle. Sitä pelataan 81 joukkueen voimin seitsemässä lohkossa. Doxa Drama taistelee kauden puolivälissä sarjan keskikastissa putoamista vastaan.

Transfermarkt listasi Rautiolan Doxa Draman pelaajaksi jo viime sunnuntaina. Sen tietojen mukaan suomalaisen sopimus ulottuu ensi kesään. Doxa Drama ei vaikuta tietoa kuitenkaan vielä vahvistaneen.

Koko uransa Ilvestä edustanut Rautiola pelasi kaudella 2020 kymmenen ja viime kaudella 12 veikkausliigaottelua. Ilves tiedotti marraskuussa, ettei Rautiolan sopimusta jatkettu ja hän tulisi lähtemään seurasta.