Japanilaisseura hankki 54-vuotiaan pelaajan – ammattilaisura alkoi jo vuonna 1986

© Kuva: Getty Images

Ikinuori Kazuyoshi Miura on tehnyt sopimuksen Japanin neljänneksi korkeimmalla sarjatasolla pelaavan Suzuka Point Gettersin kanssa.

Yokohama FC:n sopimuspelaajiin vuodesta 2005 lähtien kuulunut Miura, 54, solmi Suzukan kanssa vuoden mittaisen lainasopimuksen, joka kattaa ajanjakson 1.2.2022-31.1.2023.

Yokohama FC sijoittui Japanin pääsarjan jumboksi hiljattain päättyneellä kaudella ja putosi tulevaksi kaudeksi sarjaporrasta alemmas. Miura sai viime kauden aikana vastuuta yhdessä sarjaottelussa, jossa hän pelasi 20 minuuttia.

Japanin A-maajoukkueessa 89 kertaa esiintynyt, ja niissä yhteensä 55 maalia mättänyt Miura on tämän hetken vanhin aktiivipelaaja. Helmikuussa jo 55 vuotta täyttävä konkarihyökkääjä pelasi ammattilaisuransa ensimmäisen ottelun jo vuonna 1986.

Mikäli upotus ei näy, voit katsoa sen täältä.