Juventuksen päävalmentaja Massimiliano Allegri paljasti keskiviikon lehdistötilaisuudessa, että joukkueen keskikenttäpelaaja Aaron Ramsey jättää seuran.

Ramsey on tällä kaudella pelannut Juven paidassa vain kolmessa sarjaottelussa. Parhaillaan Ramsey on loukkaantuneena. Ramsey siirtyi Juventuksen paitaan Arsenalista kesällä 2019. Huhujen mukaan tie olisi viemässä takaisin Valioliigaan.

Ainakin Burnley on ollut kiinnostunut, mutta Ramsey ei tiettävästi ole halukas siirtymään Valioliigan häntäpäässä majailevaan seuraan. Lisäksi huhuissa on mainittu myös uusien omistajien myötä ison siirtokassan omaava Newcastle.

Barcelonan himoitsema Álvaro Morata ei sen sijaan ole lähdössä, toisin kuin huhuissa on kerrottu. Barcelonan päävalmentaja Xavi on tiettävästi ollut jo pitkään halukas tuomaan Moratan Barcelonaan. Morata ja Barça olivat jo päässeet sopuun, mutta Juventus ei halua katkaista lainasopimustaan kesken kauden.

Morata pelaa Juvessa lainalla Atlético Madridista. Monimutkaisen tilanteesta tekee se, ettei Juventus kuitenkaan ole halukas lunastamaan Morataa lainan päätteeksi optionsa mukaisesti. Allegri kuitenkin haluaa pitää Moratan joukkueessaan kauden loppuun saakka.

– Ramsey on lähdössä. Sen sijaan Morata ei lähde. Hän on hyvin tärkeä pelaaja. Puhuin hänen kanssaan ja kerroin hänelle, ettei lähtisi mihinkään. Asia loppuunkäsitelty, Allegri totesi.

Jos et näe alla olevaa twiittiä, voit katsoa sen tästä.

JuventusFC 🇬🇧🇺🇸

@juventusfcen

JuventusFC 🇬🇧🇺🇸

@juventusfcen
🎙 Allegri: “We worked well, we needed these days. We recovered @federicochiesa and @PauDybala_JR, @2DaniLuiz will be back in the next few days."

#JuveNapoli
🎙 Allegri: "@aaronramsey is an outgoing player. Instead @AlvaroMorata will not leave, he is a performance footballer. The problem with him is that he is given a wrong label. He is very important: I talked to him and I told him not to move from here. Case closed."

#JuveNapoli