Juventus uhkaa hyllyttää kokeneen walesilaispelaajan Aaron Ramseyn kevätkauden ajaksi katsomoon, mikäli hän ei hyväksy saamiaan sopimustarjouksia. 31-vuotias keskikenttäpelaaja on saanut tarjouksia Crystal Palacesta, Newcastlesta ja Burnleysta, mutta on kieltäytynyt niistä kaikista.

Ramsey on pelannut tällä kaudella Juventuksessa yhteensä vain viisi ottelua Serie A:ssa ja Mestarien liigassa, saaden näissä peliaikaa vain 112 minuuttia. Valmentaja Massimiliano Allegri on jo vahvistanut julkisesti, että Ramseylle ei ole joukkueessa roolia kevätkauden aikana vaan hänelle etsitään uutta seuraa.

Walesilainen on kärsinyt kauden aikana sekä lihasvammoista että sairastanut koronaviruksen. Hänen sopimuksensa on voimassa vuoteen 2023.

Il Bianconeron mukaan Juventus on Ramseyn tilanteeseen niin turhautunut, että se on valmis jättämään hänet kevään ajaksi katsomoon, jos pelaaja ei suostu siirtoon. Ramsey myös poistettaisiin Mestarien liigan pelaajalistalta ja korvattaisiin laitapuolustaja Luca Pellegrinillä.

Ramsey siirtyi Juventukseen vapaana agenttina Arsenalista kesällä 2019. Hänestä tuli yksi joukkueen kovapalkkaisimmista pelaajista, mutta kahden ja puolen vuoden aikana Ramsey on pelannut seurassa vain 70 ottelua, joissa hän on tehnyt kuusi ja syöttänyt kuusi maalia. Kaikki merkit viittavat siihen, että Juventuksen peliasussa otteluita ei enää lisää kerry.

[readmore from=Ramsey-Aaron]

Pari viikkoa sitten Serie A:n seuraajat äänestivät Ramseyn tämän kauden suurimmaksi flopiksi Serie A:ssa. Ramsey jätti jokavuotisessa äänestyksessä ei-toivotusta ”Bidone-palkinnosta” niukasti taakseen Lazion hyökkääjän Vedat Muriqin ja toisen Juventuksen keskikenttäpelaajan Arthur Melon.

Ramsey on pelannut Walesin A-maajoukkueessa 71 ottelua ja tehnyt peleissä 20 maalia.

Lähde: Football-Italia