Viime kaudella yhdysvaltalaista Orange Countya edustanut Eero Markkanen otti Twitterissä kantaa kasvattiseuransa JJK:n harjoitusolosuhteisiin.

JJK pelaa ensi kaudella Kakkosen C-lohkossa. Harjoitusolosuhteet eivät kuitenkaan ole ihan Kakkosen joukkueen tasolla, mikäli on uskominen Markkasta. Huuhkajissakin esiintyntynyt hyökkääjä nosti epäkohdan esiin kuvan kera Twitterissä.

– Onneksi Jyväskylän kaupunki pitää huolen, että kaupungin ykkösjoukkue JJK voi harjoitella hyvissä olosuhteissa.

– Ensin ei päästetä halliin treenaamaan, kun toisen lajin saman sarjatason joukkue pääsee sisätiloihin. Ja sitten ei laiteta ulkokentälle edes lämmitystä päälle. Hyvin te vedätte, Markkanen kirjoittaa Twitterissä.

Jos et näe alla olevaa twiittiä, voit katsoa sen tästä.

Eero Markkanen

@eeromarkkanen
Ensin ei päästetä halliin treenaamaan kun toisen lajin saman sarjatason joukkue pääsee sisätiloihin. Ja sitten ei laiteta ulkokentälle edes lämmitystä päälle. Hyvin te vedätte. 🤙🏼

Eero Markkanen

@eeromarkkanen
Onneksi @JKLn_kaupunki ja @LiikuntaJKL pitää huolen että kaupungin ykkösjoukkue @JJK1923 voi harjoitella hyvissä olosuhteissa 👏🏼

Markkasen twiitti herätti huomiota ja myös Jyväskylän kaupungin liikuntajohtaja Anna-Leena Sahindal vastasi Markkaselle perustellen lumista kenttää.

– Lämmitykset ovat kyllä päällä, mutta eivät riitä sulattamaan taivaalta tulevaa lunta. Lämmitystä on nostettu nyt lähes 10 astetta, mutta sekään ei riitä sulattamaan kerralla tulevia lumimääriä, Sahindal vastasi Markkaselle.

Sahindal kertoi myös, että kenttää kyllä aurataan, mutta kovalla lumisateella sitä pitäisi tehdä lähes koko ajan. Sahindal muistutti, että jatkuva auraaminen ei tee hyvää kentän pinnalle.

Jos et näe alla olevaa twiittiä, voit lukea sen täältä.

Anna-Leena Sahindal

@ALSahindal

Eero Markkanen

@eeromarkkanen
Onneksi @JKLn_kaupunki ja @LiikuntaJKL pitää huolen että kaupungin ykkösjoukkue @JJK1923 voi harjoitella hyvissä olosuhteissa 👏🏼
Lämmitykset on kyllä päällä, mutta ei riitä sulattamaan taivaalta tulevaa lunta. Lämmitystä on nostettu nyt lähes 10 astetta, mutta sekään ei riitä sulattamaan kerralla tulevia lumimääriä.