Lähde: Argentiinan A-maajoukkuehyökkääjä siirtyy Manchester Cityyn – kaikki osapuolet pääsivät yhteisymmärrykseen

© Kuva: Getty Images

Julián Álvarez siirtyy River Platesta Manchester Cityyn, kertoo argentiinalaislehti Olé.

Lehden mukaan seurat ovat päässeet yhteisymmärrykseen siirrosta. Manchester City maksaa Álvarezista noin 18 miljoonaa euroa ja lainaa hänet välittömästi takaisin Riveriin.

Álvarezin on määrä pelata Riverissä kesään asti, jonka jälkeen hän liittyy Manchester Cityn harjoituskaudelle. Manchester City saattaa lainata Álvarezin myös ensi kaudeksi River Plateen.

21-vuotias hyökkääjä on tehnyt mallikasta jälkeä Riverissä. 96 ottelussa on syntynyt 36 maalia ja 25 maalisyöttöä. Puolet maaleista syntyi päättyneellä sarjakaudella.

Álvarez on lisäksi pelannut viisi ottelua Argentiinan A-maajoukkueessa.

Álvarez herätti myös muun muassa Manchester Unitedin, Atléticon, Real Madridin ja Juventuksen kiinnostuksen, mutta päätyi lopulta siirtymään Pep Guardiolan alaisuuteen.

Pienikokoista hyökkääjää pidetään Argentiinan suurimpiin lupauksiin kuuluvana pelaajana. Álvarez kykenee pelaamaan myös kummallakin laidalla.

River Platen tunnettu päävalmentaja El Muñeco Gallardo on julkisesti kehunut nuorukaista maasta taivaisiin ja pitää Álvarezia ehdottomana avainpelaajanaan, joten hänen pitäminen Riverissä lainalla on myös seurajohdon intresseissä.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.