Lähde: PSG lainaamassa jo toisen pelaajansa La Ligan sarjanousijaan – neuvottelut käynnissä

© Kuva: Getty Images

Ranskalaislehdistön mukaan PSG:n on tehtävä huomattavasti taloudellista voittoa tammikuun siirtoikkunassa saadakseen tilaa palkkakattoonsa FFP:n (Financial Fair Play) varalta.

Toistaiseksi projekti on jäänyt vaiheeseen, sillä tähän mennessä PSG on vain lainannut muutaman pelaajansa La Ligaan. Sergio Rico siirtyi Mallorcaan ja Rafinha Real Sociedadiin.

Seuraavaksi edessä saattaa olla jo toinen lainasiirto La Ligan sarjanousija Mallorcaan, sillä Footmercaton mukaan PSG ja Mallorca neuvottelevat Colin Dagban lainasiirrosta.

Mallorca tarvitsee uutta laitapuolustajaa ja Dagba haluaa enemmän peliaikaa, joten espanjalaisseura on avannut neuvottelut PSG:n kanssa mahdollisesta lainasta.

23-vuotias oikea laitapuolustaja on jäänyt kuluvalla kaudella suorastaan olemattomalle vastuulle Mauricio Pochettinon alaisuudessa. Dagba on päässyt vain kolmesti kentälle Ligue 1:ssä.

Pochettino on julkisesti todennut, miten vaikeaa suuren ryhmän kanssa työskentely on. Kauden alussa PSG:llä oli jopa 33 sopimuspelaajaa, joista 15 jäi jatkuvasti kokoonpanon ulkopuolelle.

Pochettino halusi PSG:n myyvän ja lainaavan pienemmälle peliajalle jääneitä pelaajiaan ja seura on yrittänyt toteuttaa tammikuussa luotsinsa toiveen.

Pariisin UCL-finaalissa mahtivalueta! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️