Serie A -seura Veneziassa ammatikseen pelaava Lauri Ala-Myllymäki siirtyy Serie C:ssä pelaavaan Triestinaan puolentoistavuoden lainasopimuksella.

Loukkaantumisista kärsinyt Ala-Myllymäki on vihdoin pelikunnossa, mutta peliaikaa ei Venezian tasokkaassa joukkueessa ollut näköpiirissä. Nyt 24-vuotias keskikenttäpelaaja hakee vastuuta Triestinasta, joka pelaa Serie C:n A-lohkossa. Tällä hetkellä Triestina on sarjassa viidentenä.

Ala-Myllymäki siirtyi virallisesti Veneziaan reilu vuosi sitten, mutta debyyttiä ei vielä ole tullut edustusjoukkueen puolella. Ala-Myllymäki on kuntoutunut oikeastaan koko vuoden pitkästä polvivammastaan, ja hän pääsi viime joulukuussa Italian cupin ottelussa Venezian vaihtopenkille.

Ala-Myllymäen lainasopimus Triestinan kanssa päättyy kesäkuussa 2023. Sen jälkeen suomalaisella on vielä sopimustaan Venezian kanssa jäljellä yksi vuosi kesään 2024.

Jos et näe alla olevaa twiittiä, voit katsoa sen tästä.

US Triestina Calcio 1918

@triestina1918
🔴 Dalla Serie A finlandese (con una coppa nazionale in bacheca), al #Venezia, dalla Laguna all'Unione. Il centrocampista classe '97 Lauri Ala-Myllymaki è ufficialmente dell'Unione!

Benvenuto a Trieste, Lauri! 🇫🇮⚪️🔴

👉 triestinacalcio.club/approfondimenti

#Calciomercato #ForzaUnione