Barcelona on jo pidempään ollut Chelsean tanskalaistopparin Andreas Christensenin perässä. Puolustaja ei ole toistaiseksi suostunut laittamaan nimeään Chelsean jatkosopimustarjoukseen ja katalonialaisjätti pyrkii nappaamaan tanskalaisen kesällä ilmaiseksi, kun tämän sopimus lontoolaisten kanssa päättyy.

Christensen vaihtoi juuri agenttitoimistoa ja nykyisellä KIN Partnersilla on vahvat kytkökset juuri Barcelonan suunnalle. Heidän asiakkaanaan on muun muassa Blaugranan nuorisoakatemian valmentaja Albert Capellas.

Mundo Deportivon mukaan Barcelona pyrkii entistä hanakammin pääsemään Christensenin kanssa esisopimukseen. Toistaiseksi kariutuneet neuvottelut Chelsean kanssa ovat luoneet otolliset puitteet katalonialaisille. Seura pääsee vapaasti sopimaan Christensenin henkilökohtaisista ehdoista tulevalle kesälle.

Myös tanskalaisen seurakaveri Antonio Rüdiger on Barcelonan listalla, mutta saksalaistoppari pyytää Barcelonan kannalta aivan liian suurta sopimusta. Myös Real Madrid on viimeisimpien tietojen mukaan luovuttamassa Rüdigerin suhteen taloudellisten syiden vuoksi.