MLS saa ensi kesänä todella ison tähden: Italian EM-voittaja siirtyy Torontoon – ”Historiallinen päivä seurallemme”

© Kuva: Getty Images

Yhdysvaltojen Major League Soccerissa pelaava Toronto FC on vahvistanut, että Napolin laitahyökkääjä ja kapteeni Lorenzo Insigne liittyy sen riveihin ensi kesänä neljän vuoden sopimuksella.

Insigne, 30, pelaa vielä kauden loppuun Serie A:ssa ja siirtyy sitten ensimmäistä kertaa urallaan kotimaansa Italian ulkopuolelle.

Hän on pelannut Napolissa 416 ottelua tehden niissä yhteensä 114 maalia ja syöttäen 95. Italian A-maajoukkueessa Insigne on esiintynyt 53 ottelussa ja onnistunut maalinteossa kymmenen kertaa. Viime kesänä hän pelasi yhtä vaille kaikissa otteluissa, kun Italia voitti EM-kisoissa kultaa.

– Tämä on historiallinen ja jännittävä päivä seurallemme, kommentoi Toronto FC:n puheenjohtaja Bill Manning seuran sivuilla.

– Lorenzo on maailmanluokan hyökkääjä uransa parhaassa vaiheessa. Hän oli Euroopan mestari Italian joukkueessa ja hän on esiintynyt suurimmilla näyttämöillä seurajoukkueuransa aikana Napolissa. Lorenzolla on lahjakkuutta muuttaa pelejä. Hän pelaa peliä ilolla ja intohimolla, ja fanimme ja kannattajamme tulevat rakastamaan häntä.


Katso MM-kiekon kaikki pelit ilmaiseksi!

  • Leijonien ottelut tarjolla kansainvälisen jääkiekkoliiton ilmaisella livestriimillä.
  • Viralliset maksuttomat livelähetykset myös kaikista muista otteluista finaali mukaan lukien.
  • Vaikka reissun päältä kännykällä tai tabletilla, ilman maksukanavan tilaamista.