Tänään maanantaina on siirtoikkunan viimeinen päivä. Yksi Deadline Dayn isoista siirroista saattaa olla Ousmane Dembélén pitkään huhuttu lähtö Barcelonasta. Dembélé ja Barcelona eivät ole päässeet jatkosopimuksesta sopuun, joten Barcelona etsii hänelle uutta seuraa palkkakuormitustaan keventääkseen.

Aikaa ei ole paljon, mutta neuvottelut Dembélén siirrosta ovat Sportin mukaan käynnissä Paris Saint-Germainin kanssa. PSG:n urheilujohtaja Leonardo otti yhteyttä asianosaisiin, ja kun Dembélén agentti Moussa Sissoko näytti ajatukselle vihreää valoa, aloittivat Barcelona ja PSG kiireelliset neuvottelut.

Barcelonan lähtökohtana neuvotteluissa oli 20 miljoonan euron siirtokorvauspyyntö. Se, ja Dembélén palkasta säästyvät rahat sallisivat Barcelonalle vielä viedä maaliin siirtotakarajan viimeisiä hankintapyrkimyksiä.

PSG:lläkään ei tosin juuri nyt ole kummemmin löysiä varoja käytettävissään, sillä se ei ole onnistunut myymään ylimääräisiä pelaajiaan siten, kuten olisi halunnut. Niinpä PSG on tarjonnut Barcelonalle vaihdossa omia pelaajiaan Dembélén saadakseen.

Sportin mukaan pöydälle on nostettu lähinnä kaksi nimeä, hyökkääjä Mauro Icardi ja laitapuolustaja Juan Bernat. Barcelona etsii kärkimiestä, mutta sen on jo huhuttu olevan lähellä Pierre-Emerick Aubameyangin värväystä. Ehkä Icardi voisi olla kokonaispakettina sopivampi vaihtoehto?

[readmore from=Dembele-Ousmane]

Toinen vaihtoehto Juan Bernat voisi olla sopiva pelaaja helpottamaan vasemman laitapuolustajan Jordi Alban kuormitusta. Bernat on ollut Barcelona-huhuissa joskus ennenkin, joten aivan tuoretta kiinnostus ei ole.

Jos Dembélé PSG:hen siirtyisi, olisi pariisilaisten hyökkäyksessä peräti kolme entistä Barcelonan tähteä: Neymar, Lionel Messi ja Dembélé. Tämä siirtosaaga on joka tapauksessa Deadline Dayn ehdottomasti mielenkiintoisimmasta päästä olevaa seurattavaa.