Puolan maajoukkuehyökkääjä Krzystof Piatek on palaamassa Serie A:han. 26-vuotias Piatek on kuvattu tänään Firenzessä. Piatek käy tänään Fiorentinan lääkärintarkastuksessa.

Piatekin uskotaan siirtyvän Fiorentinaan lainasopimuksella Hertha Berlinistä. Lainapestiin sisältyy myös osto-optio, jonka arvoksi arvellaan noin 15-16 miljoonaa euroa.

Aiemmin Piatekin uskottiin olevan palaamassa vanhaan seuraansa Genoaan, mutta Fiorentina tuli väliin ja on hankkimassa Piatekin.

Serie A on Piatekille hyvin tuttu sarja, sillä hän pelasi Italiassa vuosina 2018-2020 (Genoassa ja AC Milanissa) puolitoista kautta ennen kuin siirtyi tammikuussa 2020 Hertha Berliniin 24 miljoonan euron siirtosummalla.

[readmore from=Piatek-Krzystof]

Erityisen hurjassa vauhdissa Piatek oli kaudella 2018-2019, jonka hän pelasi puoliksi Genoassa ja Milanissa. Hän paukutteli 37 Serie A -ottelussa peräti 22 maalia, ja voitti Coppa Italian maalikuninkuuden osuttuaan viidessä cup-ottelussa kahdeksan kertaa.

Bundesliigaan tehot eivät kuitenkaan samalla tavalla siirtyneet, sillä 56 Saksan pääsarjapelin maalisaldo on 12 maalia. Kuluvalla kaudella Piatek on pelannut Bundesliigassa vain yhdeksän ottelua, joista neljässä hän on ollut avauksessa, eikä yhdessäkään ole tullut täyttä 90 minuuttia. Sekä maaleja että maalisyöttöjä on tullut tilille vain yksi. Toistaiseksi Piatek onkin ollut ilkeästi sanottuna miltei ”yhden kauden ihme”.

Puolan A-maajoukkueessa Piatek on tehnyt yhdeksän maalia 21 ottelussa.

TUTTOmercatoWEB

@TuttoMercatoWeb
🟣 Colpo #Fiorentina: #Piatek è arrivato in città