Seuraava tapaus Alaba – jatkoneuvotteluissa seinä vastaan, Bayern menettämässä maajoukkuepelaajan ilmaiseksi

© Kuva: Getty Images

Bayern München joutui luopumaan viime kesänä monivuotisesta runkopelaajastaan ilman minkäänlaista siirtokorvausta, kun 29-vuotias David Alaba siirtyi sopimuksensa päätyttyä vapaana agenttina Real Madridiin. Nyt sillä on käsissään samanlainen tapaus, tällä kertaa toppari Niklas Sülen kanssa.

Saksalaislehti Bildin mukaan 26-vuotias Süle ei ole hyväksynyt Bayernin hänelle tekemää jatkosopimustarjousta. Lehti kertoo, että Saksan maajoukkuetoppari kertoi seuralle ratkaisustaan jo pari viikkoa sitten.

– Teimme Niklas Sülelle tarjouksen. Nyt on hänestä kiinni, hyväksyykö hän sitä vai ei. Tietenkin sen pitää tapahtua tietyn aikarajan puitteissa, jotta meille jää aikaa toimia sen mukaan, Bayernin puheenjohtaja Herbert Hainer totesi sunnuntaina Skyn haastattelussa.

Sülen kerrotaan olleen Hainerin lausunnosta hämillään, sillä hänen sanotaan vastanneen tarjoukseen kieltävästi jo aiemmin. Tarjoukseen kirjattu vuosipalkka oli noin kymmenen miljoonaa euroa.

Bayern hankki Sülen Hoffenheimista 20 miljoonan euron siirtokorvauksella vuonna 2017. Sen jälkeen 195-senttinen puolustajakolossi on pelannut Bayernissa 158 ottelua, joissa hän on tehnyt kuusi maalia ja syöttänyt neljä.

Sülen uudeksi seuraksi on huhuttu muun muassa Barcelonaa, mutta tiettävästi myös Valioliigassa on häntä kohtaan kiinnostusta.

Lähde: Transfermarkt

Pariisin UCL-finaalissa mahtivalueta! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️