Tahallinen varoitus kävi kalliiksi: Leedsin ex-hyökkääjälle neljän vuoden pelikielto!

© Kuva: Getty Images

Valioliigaseura Leeds Unitedia hiljattain edustanut Pawel Cibicki on saanut neljän vuoden kilpailukiellon.

Cibicki, 28, todettiin syyllistyneen sekä ottelumanipulaatioon että lahjuksen ottamiseen. Tuomion mukaan Cibicki otti tahallaan keltaisen kortin Allsvenskanin ottelussa vuonna 2019, josta hän sai vastapalveluksena 300 000 kruunun lainan.

Ruotsin jalkapalloliitto lätkäisi Cibickille nelivuotisen pelikiellon jo viime vuoden puolella, mutta tänään tiistaina Kansainvälinen jalkapalloliitto FIFA ulotti pelikiellon koskemaan kaikkia maailman sarjoja. Tuomion myötä ruotsalaishyökkääjän peliura lienee paketissa, sillä hän ei voi seuraavan neljän vuoden aikana pelata missään maailmankolkassa.

Cibicki pelasi kaksi viimeisintä vuotta Puolan pääsarjajoukkue Pogon Szczecin riveissä, jonka kanssa hänellä oli voimassaoleva sopimus kesään 2023 saakka. Cibicki siirtyi Puolaan Leedsistä, jonka sopimuspelaajiin hän kuului vuosina 2017-20. Ruotsalaishyökkääjä sai Leedsin edustusjoukkueessa vastuuta kymmenen ottelun verran.

Mikäli upotus ei näy, voit katsoa sen täältä.


Nikotiininuuskat kotiovellesi edullisesti ja helposti

  • Tilaa laillisesti netistä suoraan kotiovellesi.
  • Suomalaisesta verkkokaupasta kaikki suositut tuotteet.
  • Edullisesti lyhyellä toimitusajalla.