Brasilialainen puolustajalegenda, vuoden 2002 maailmanmestari Roberto Carlos esiintyy helmikuussa englantilaisessa harrastesarjassa, kertoo BBC.

Shropshiren kreivikunnasta ponnistava The Bull In The Barnen joukkue osallistui eBayssa unelmasiirtoarpajaisiin ja voitti 48-vuotiaan brassilegendan yhden ottelun ajaksi riveihinsä.

– Viidellä punnalla voi osallistua arvontaan, josta voi saada ammattilaispelaajan joukkueeseensa. Yksi jätkistämme sanoi ryhmäkeskustelussa, että ”kokeillaan sitä”, ja lopulta voitimme sen, kommentoi hyökkääjä ja seuran sihteeri Matthew Brown BBC Radio Shropshirelle.

– Perjantaina iltapäivällä valmentajamme Ed Speller lähetti viestin, jossa hän kertoi, että voitimme kilpailun, eikä kukaan meistä uskonut häntä. Luulimme, että hän huijaa meitä.

– Menin ulos perjantai-iltana ja heräsin lauantaina hieman kipeän pään kanssa, ja sain viestejä ihmisiltä, joissa sanottiin ”ovatko puheet Roberto Carlosista totta?” Siinä vaiheessa ajattelin, että se ei ole voinut tapahtua, ”se on vain unta”.

Monet Barnen pelaajista ovat saman ikäluokan edustajia ja varttuivat seuraten Carlosin pelejä.

– Hän on luultavasti yksi maailman kaikkien aikojen parhaista vasemman laidan puolustajista, kommentoi Brown.

Liam Turrall on mielestäni Shropshiren paras vasen pakki, mutta hänen on luultavasti istuttava yksi peli penkillä. Hän on huikea pelaaja, mutta Roberto Carlos on ihan omalla tasollaan.