Teemu Pukki sai koronatartunnan toistamiseen – Milot Rashica kiitteli voittomaalin syöttänyttä suomalaista

© Kuva: Getty Images

Norwich voitti sunnuntaina ensimmäisen pelinsä yli puoleentoista kuukauteen, kun se kukisti FA Cupin avausottelussaan Charltonin 1-0 ja eteni cupissa neljännelle kierrokselle. Norwichin kokoonpanoon palasi Teemu Pukki, joka oli ollut sivussa edellisestä ottelusta Crystal Palacea vastaan.

Tuolloin Norwich ei kertonut Pukin eikä muutaman muunkaan avainpelaajan poissaolon syytä. Nyt valmentaja Dean Smith on PinkUn-sivuston mukaan kuitenkin vahvistanut, että Pukin poissaolon syy oli koronavirustartunta. Korona oli Pukille jo toinen, sillä hän sairasti koronaviruksen ensimmäisen kerran jo viime elokuussa.

Pukki palasi kentälle tehokkaana, sillä hän syötti ottelun ainoaksi jääneen maalin. Sekä Pukki että maalin tehnyt Milot Rashica tulivat kentälle puoliajalla. Maali oli 25-vuotiaalle viime kesänä Werder Bremenistä värvätylle kosovolaiselle ensimmäinen Norwichin paidassa, ja hän kiitteli hyvästä esityöstä Pukkia.

Myös Rashicalle kyseessä oli paluuottelu, sillä hän on oli ollut loukkaantuneena sivussa Norwichin kuudesta edellisestä ottelusta. Näistä viidessä viimeisessä Norwich oli jäänyt maaleitta, ja hävinnyt peleistä jokaisen.

– Olen iloinen fanien puolesta, koska he matkustivat tänne ja todella ansaitsivat tämän. Olen iloinen, että voitimme pelin heille, koska he kannustavat meitä viikosta toiseen. He ansaitsevat palata kotiin voitokkaan tunteen kanssa. Toivottavasti voimme tarjota sen useamminkin, Rashica sanoi pelin jälkeen Norwichin kotisivuilla julkaistun haastattelun mukaan.

– Maalini näytti helpolta, mutta tällaisessa vaiheessa missä olemme, jossa emme olleet tehneet pitkään aikaan maalia, maalin tekeminen voi olla vaikeaa.

– Se oli kuitenkin mahtava juoksu Teemulta ja hyvä pallo hänelle. Teemu pelasi hyvin ja odotti minua, ja oli mukavaa tehdä ensimmäinen maalini.

Norwich kohtaa neljännellä kierroksella FA Cupissa vieraskentällä Wolvesin.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.