Samaan aikaan, kun koronatartuntaennätyksiä rikkoutuu useissa eri maissa ympäri maailmaa, tiedotetaan myös jalkapalloseuroissa yhä useammista Covid-19-tartunnoista. Omat ongelmansa on saanut myös Ligue 1:n sarjakärki PSG, joka tiedotti ennen maanantaista cup-otteluaan neljällä sen pelaajalla olevan korona.

Yksi pelaajista on seitsenkertainen Ballon d’Or-voittaja Lionel Messi. Messin Ranskaan paluu viivästyi, sillä hän joutui jäämään Argentiinaan karanteeniin tartunnan saatuaan.

Messi-fanien raivo on kohdistunut uutisen jälkeen argentiinalaiseen tiskijukkaan Fer Palacioon. 31-vuotias DJ oli julkaissut Instagramissa selfien Messin kanssa viikko sitten, ja sen seurauksena monet syyttivät häntä Messin koronatartunnasta. Nyt Fer Palacio julkaisi kuitenkin videon sosiaalisessa mediassa, jossa hän puolustautui ja esitteli samalla oman negatiivisen koronatestituloksensa.

– Minä trendaan Twitterissä, koska Messi sai positiivisen Covid-19-testituloksen. Minua syytetään hänen tartuttamisestaan. Minua on kutsuttu jopa ”murhaajaksi”, Fer Palacio sanoi Instagram-videollaan.

– Olen saanut lukuisia erittäin ikäviä yksityisviestejä. Kävin eilen testeissä, koska minun pitää matkustaa Uruguayhin, eikä minulla ole koronatartuntaa.

Messi osallistui joululomallaan Argentiinassa useisiin eri juhliin. Hän itse kutsui DJ Fer Palacion uudenvuodenjuhliin esiintymään. Messi kuvattiin juhlissa myös tanssimassa suuren väkijoukon keskellä.

– Sain kaikista suurimman tanssimaan. Kiitos Messin perheelle kutsusta, Fer Palacio kirjoitti kohua herättäneessä IG-postauksessaan.

Messi voi palata Ranskaan vasta sen jälkeen, kun hän on antanut negatiivisen koronatestinäytteen. Näyttää melko todennäköiseltä, ettei hän ole käytettävissä, kun PSG kohtaa Lyonin Ligue 1:n vierasottelussa ensi sunnuntaina.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Fer Palacio (@ferpalaci0)

Lähteet: Goal ja ESPN