Turkkilainen jalkapalloilija Ahmet Çalık on kuollut. Çalık oli kuollessaan vain 27-vuotias. Hän menehtyi tiistaiaamuna paikallista aikaa noin kello 9 auto-onnettomuudessa.

Çalık menetti ajoneuvonsa hallinnan Ankaran ja Niğden välisellä maantiellä Gölbaşın seudulla ja suistui ulos tieltä. Auto kääntyi ympäri ja päätyi viereiselle pellolle.

Pelastushenkilökunta saapui paikalle ja totesi Çalıkin kuolleeksi. Çalık oli autossaan yksin. Onnettomuuden syytä tutkintaan.

Ankarassa syntynyt Gençlerbirliğin kasvatti pelasi Turkin Superliigaa kasvattajaseuransa lisäksi Galatasarayssa (2017-2020) sekä Konyasporissa, johon hän siirtyi vuonna 2020. Kaikkiaan otteluita Superliigassa kertyi 192. Tällä kaudella Çalık kuului Konyasporin vakioavaukseen. Hän pelasi vielä sunnuntaina joukkueensa paidassa täydet 90 minuuttia Sivassporia vastaan. Konyaspor on sarjassa toisena.

Lisäksi keskuspuolustaja edusti Turkkia kaksissa nuorten arvokisoissa sekä pelasi kahdeksan A-maaottelua. Hän kuului Turkin vuoden 2016 EM-kisajoukkueeseen, muttei pelannut turnauksessa. Viimeisen maaottelunsa Çalık pelasi maaliskuussa 2017. Nuorisomaaotteluita Çalık pelasi urallaan lähes 70.

Lähde: Livik

DHA Spor

@dhaspor

DHA Spor

@dhaspor
#SONDAKİKA - Konyaspor'un futbolcusu Ahmet Çalık, trafik kazasında hayatını kaybetti.
🔸 Kaza, saat 09.00 sıralarında meydana geldi.

🔸 Ahmet Çalık'ın kullandığı araç, Ankara-Niğde yolunda kontrolden çıkıp, şarampole devrildi.

🔸 Sağlık görevlilerince yapılan kontrolde, araçta yalnız olan Ahmet Çalık'ın yaşamını yitirdiği belirlendi.

Can Erözden

@Can_Erozden
Turkish sports media reports that former @Galatasaray defender Ahmet Calik dies in a traffic accident.

He was 27.

#AhmetÇalık last played for Super Lig's Konyaspor.

Ersin Şiyhan

@ersinsiyhan
Güne üzücü bir haberle başlıyoruz maalesef. Bir dönem Galatasaray'da da forma giyen Konyaspor'un başarılı savunma oyuncusu Ahmet Çalık Ankara'da geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybetmiş. Allah rahmet eylesin. #AhmetÇalık