Pitkään se meni, mutta nyt siirto on varmistunut. Veikkausliigan vuoden pelaajaksi vuonna 2021 valittu, ja Huuhkajissa samana vuonna läpi lyönyt Urho Nissilä jatkaa uraansa eteläkorealaisessa Suwon FC:ssä. Seura vahvistaa Nissilän siirron Instagram-tilillään ja kotisivuillaan. Siirrosta huhuttiin ensi kerran jo yli kuukausi sitten.

– On kunnia debytoida K-liigassa Suwon FC:ssä. Teen töitä pelaajien kanssa, jotta saamme nopean ja vahvan joukkueen, 25-vuotias Nissilä kommentoi uutisessa.

”Suomen Luka Modriciksi” sopimusuutisessa nimittämänsä Nissilän sopimuksen pituutta eteläkorealaisseura ei kerro.

KuPS:n kasvatin ja Veikkausliigassa vain KuPS:ia edustaneen Nissilän jalkapallokausi 2021 oli erinomainen. Hän teki 25 veikkausliigaottelussa kahdeksan maalia ja syötti kahdeksan. Seitsemässsä Konferenssiliigan ottelussa Nissilä teki ja syötti kaksi maalia.

[readmore from=Nissilä-Urho]

Kaikkiaan Nissilällä on pelattuna 135 veikkausliigaottelua, joissa maaleja on syntynyt 27. Ulkomailla hän on edustanut belgialaista SV Zulte-Waregemia ja hollantilaista Maastrichtia. Nyt matka siis jatkuu miljoonakaupunki Suwoniin.

Kaikki seitsemän A-maaotteluaan Nissilä on pelannut vuonna 2021. Hän oli Huuhkajien peleissä kentällä kuudessa syksyn MM-karsintaottelussa. Kahdessa Ranska-ottelussa sekä vieraspelissä Kazakstania vastaan Nissilä oli Suomen avauskokoonpanossa.

Suwon FC sijoittui viime kaudella Etelä-Korean K-liigassa viidenneksi. Kausi 2022 alkaa sarjassa 19. helmikuuta.