Urho Nissilällä on alla erinomainen jalkapallovuosi 2021. Hän teki 25 veikkausliigassa kahdeksan maalia ja antoi kahdeksan maalisyöttöä, ja vuoden päätteeksi tuli valinta Veikkausliigan vuoden pelaajaksi.

25-vuotias KuPS:n keskikenttäpelaaja löi läpi myös Huuhkajissa. Hän debytoi A-maajoukkueessa syyskuun ystävyysottelussa Walesia vastaan ja oli sen jälkeen kentällä Suomen kaikissa kuudessa syksyn MM-karsintaottelussa.

Oli varsin selvää, että Nissilän erinomaiset otteet herättävät kiinnostusta ulkomailla asti. Juuri nyt huhuihin on noussut kuitenkin osoite kaukana Euroopan sarjoista ja rajoista. Eteläkorealaiset Twitter-tilit nimittäin huhuilevat Nissilän olevan erittäin lähellä siirtoa Etelä-Korean pääsarjaseura Suwon FC:hen.

Korea Football News -tili kertoo lähteekseen Nissilä Suwon-siirrolle Sports Chosun -lehden. Espanjankielinen K-liigaa seuraava tili K League Español -puolestaan käyttää Nissilä-huhun yhteydessä hashtagia ”casi oficial”, eli melkein virallista.

Edellämainitun tilin mukaan Suwon FC haluaa värvätä Nissilän paikkaamaan Lee Young-Jaeta, joka lähtee suorittamaan varusmiespalvelustaan.

Korea Football News

@KORFootballNews
Suwon FC are set to sign Finnsh midfielder Urho Nissilä. (Sports Chosun) #kleague

K League en Español 🇰🇷⚽️

@KLeagueEspanol
#IMPORTANTE

#CASI #OFICIAL 🇫🇮

A falta únicamente de un anuncio oficial, #Suwon FC ❤️💙🏯está muy cerca de cerrar el fichaje del centrocampista finlandés Urho #Nissilä 🔥🇫🇮para cubrir la baja de #Lee Youngjae que ha ido al #Gimcheon #Sangmu a realizar su servicio militar🪖.

Myös Savon Sanomat uutisoi maanantai-iltana omiin lähteisiinsä vedoten, että Nissilä siirtyy Suwoniin. Virallinen vahvistus antaa kuitenkin yhä odotuttaa itseään.

Suwon FC sijoittui sarjanousijana kaudella 2021 K-liigassa sijalle viisi. Nissilä on ehditty jo lisätä Suwon FC:n wikipedia-sivun kokoonpanoonkin.

Artikkelia päivitetty 13.12. kello 22:30 – lisätty tieto Savon Sanomien jutusta.