AC Milanin laitapuolustaja Theo Hernández saattaa saada rikossyytteen. Syytettä harkitaan sen jälkeen, kun Hernándezin lemmikkikoira tappoi toisen koiran.

Il Giornale di Olgiate -lehden mukaan Hernándezin pitbull karkasi perheen kotitalon pihasta, kun pihan portti avattiin auton sisään ajamista varten. Naapurin 73-vuotias rouva ulkoilutti lähistöllä omaa koiraansa, ja pitbull hyökkäsi pinserin kimppuun. Samalla nainen kaatui kadun pintaan.

Nainen yritti pelastaa pienen koiransa heittämällä sen viereisen auton katolle, mutta pitbullin kerrotaan vetäneen koiran alas sen talutushihnasta. Jos kertomus vahvistetaan, Hernández voi saada syytteet huolimattomuudesta ja vaarallisen koiran hallinnan menettämisestä.

[readmore from=Hernandez-Theo]

Tapaus sattui viime perjantaina kello 14 paikallista aikaa. Theo Hernández itse ei ollut tuolloin paikalla. Hänen kumppaninsa Zoe Cristofoli odottaa parhaillaan parin ensimmäistä lasta.

24-vuotias Theo Hernández allekirjoitti vastikään AC Milanin kanssa vuoteen 2026 ulottuvan jatkosopimuksen. Myös hänen veljelleen Lucas Hernándezille on tullut oikeuslaitos viime aikoina tutuksi. Bayern Münchenissä pelaavaa Lucas Hernándezia uhkasi vankeustuomio hänen rikottuaan vähän aikaa voimassa ollutta lähestymiskieltoaan, mutta lopulta Hernández pääsi pälkähästä.

Lähde: Football-Italia