Borussia Dortmundin toimitusjohtaja Hans-Joachim Watzke kiistää väitteet, joiden mukaan seura olisi järjestänyt torstaina kriisikokouksen hävittyään kotikentällään skotlantilaiselle Rangersille 2-4 Eurooppa-liigan pudotuspelien ensimmäisen kierroksen avausosassa.

Dortmund lähti ottelupariin suurena ennakkosuosikkina, mutta lopputulos oli odotuksiin nähden aivan jotain muuta.

Saksan Sky uutisoi pelin jälkeen, että Dortmundin seurajohto piti vielä samana iltana ottelun jälkeen kriisikokouksen, johon myös päävalmentaja Marco Rose pyydettiin paikalle.

Watzken mukaan moinen väite ei pidä paikkaansa.

Hans-Joachim Watzke, Michael Zorc (urheilutoimenjohtaja), Marco Rose ja Sebastian Kehl (edustusjoukkueen johtaja) eivät pitäneet kokousta viime iltana, sanoi Watzke uutistoimisto SID:lle.

– Täyttä hevonpaskaa. Ei ollut mitään kokousta.

Rose otti täyden vastuun yllätystappiosta, mutta vakuutti, että hänen ja pelaajien välillä ei ole kommunikaatio-ongelmia.

– Yleisesti ottaen minusta tuntuu, että saan viestini jätkille perille. Puhumme tapaamisissa ja näen heidän nyökkäilevän, kun keskustelemme asioista, sanoi Rose Goalin mukaan.

– Kun puhumme tietyistä kuvioista, niin huomaan, että ne ymmärretään. Mutta haasteena on siirtää se kentälle, ja se on minun vastuuni.