Espanjan maajoukkueen entinen keskikenttäpelaaja Cesc Fàbregas uskoo, että Paris Saint-Germainin tähtihyökkääjää Lionel Messiä on kritisoitu turhan rankasti hänen esityksestään Real Madridia vastaan.

PSG kaatoi Madridin tiistaina Mestarien liigan neljännesvälierien avausosassa 1-0 Kylian Mbappén lisäajan osumalla.

[readmore from=Messi-Lionel]

Messillä, 34, oli sauma viedä PSG johtoon jo puoli tuntia aiemmin, mutta Madridin maalivahti Thibaut Courtois torjui hänen ampuman pilkkunsa.

Argentiinalaistähti sai muutenkin negatiivista palautetta suorituksestaan. Arvostettu ranskalaislehti L’Équipe antaa tunnetusti arvosanat kaikille pelaajille otteluiden jälkeen, ja Messi sai huonoimman arvosanan koko joukkueestaan.

Fàbregas pelasi Messin kanssa samaan aikaan Barcelonan akatemiassa ja edustusjoukkueessa, eikä hän ole sulattanut hyvän ystävänsä saamaa kritiikkiä.

– Olen lukenut juttuja ihmisiltä, jotka eivät varmaan nähneet hänen pelaavan Real Madridia vastaan, kommentoi Fàbregas Marcan mukaan.

– Hän pelasi hyvän pelin ilman, että hän olisi ollut tähti. Hän laittoi Mbappén avausjaksolla läpiajoon syötöllä, jota kukaan 21 muusta pelaajasta ei olisi voinut tehdä.

– Hän epäonnistui pilkussa. Mitä sitten? Hänen tuomitsemisensa siitä tuntuu minusta naurettavalta.

– Muistan Luis Enriquén ensimmäisen kauden [Barcelonan päävalmentajana], jonka aikana Messiä kritisoitiin paljon. Sen ympärillä oli kriisi. Sitten Barcelona voitti triplamestaruuden. Nyt voi tapahtua jotain vastaavaa.