Ei tämä huhuja ainakaan vaimenna – valioliigavalmentajalta arvostava viesti Glen Kamaralle

© Kuva: Getty Images

Tammikuun siirtoikkuna oli ja meni, eikä Glen Kamara jättänyt Rangersia vieläkään. Eniten Kamaraa huhuttiin entisen valmentajansa Steven Gerrardin nykyiseen seuraan Aston Villaan, mutta huhu jäi muuttumatta todeksi.

Viime viikon kahdessa Skotlannin Valioliigan ottelussa Kamara pelasi yhteensä vain 67 minuuttia. Torstaisessa Old Firmissä Kamara vaihdettiin kentältä avausjakson jälkeen, ja sunnuntaina Heartsia vastaan hän aloitti pelin vaihtopenkillä.

Kamara kuitenkin pääsi kehiin Hearts-ottelussa toisen puoliajan puolivälin tietämillä, ja kiitti valmentaja Giovanni van Bronckhorstia luottamuksesta viimeistelemällä upean maalin.

Luultavasti juuri tuo maali sai Aston Villan apulaisvalmentaja Michael Bealen muistelemaan lämmöllä entistä suojattiaan Kamaraa. Beale siirtyi Gerrardin mukana Rangersista Aston Villaan viime marraskuussa.

– Glen Kamara, ihana jalkapalloilija ja myös huipputyyppi, 41-vuotias Beale kirjoitti Twitterissä.

Juttu jatkuu twiitin jälkeen.

Twiitti on lyhyt ja ytimekäs, mutta ei varmasti ainakaan vaimenna huhuja siitä, etteikö Aston Villan valmennusjohdossa oltaisi edelleen kiinnostuneita Kamarasta mahdollisen kesäsiirron varalta. Beale on päävalmentaja Steven Gerrardin uskottu mies, ja Gerrard kuuntelee epäilemättä hänenkin mielipiteitään tarkasti.

– Yksi asia, jota en ikinä tee, on yrittää tehdä jonkun toisen työ, jos se toinen on siinä minua parempi. Minulta kestäisi 15-20 vuotta tulla yhtä hyväksi valmentajaksi kuin Michael Beale kenttävalmentajana ja päivittäisissä harjoituksissa, joten annan Mickin olla Mick, koska hän on asiantuntija, Gerrard totesi taannoin Bealestä.

Michael Beale lopetti oman pelaajauransa jo 21-vuotiaana, ja työskenteli ennen Rangers-pestiä Liverpoolin akatemiavalmentajana sekä Chelsean ja Liverpoolin reservijoukkueissa. Liverpoolin akatemiassa hän tutustui myös Gerrardiin, joka halusi hänet ehdottomasti mukaan tiimiinsä Rangersissa aloittaessaan – ja myöhemmin myös Aston Villassa. Bealen käsien kautta futismaailman huipulle ovat nousseet muun muassa Trent Alexander-Arnold, Mason Mount, Reece James ja Declan Rice.

Lähde: Goal

KUPSILLA KUUMAT PAIKAT KOTONA – MARKKINA ON SEKAISIN KUIN SEINÄKELLO!