Euroopan suurseurat, erityisesti Barcelona ja Real Madrid, taistelevat Brasilian jalkapallon uusimmaksi helmeksi leimatun Endrickin allekirjoituksesta.

Palmeirasia edustavalla Endrickillä on ikää vasta 15 vuotta, mutta hän on herättänyt taidoillaan ja otteillaan jo suurta huomiota. Hän nousi hiljattain otsikoihin viimeistelemällä komean saksipotkumaalin Brasilian arvostetuimman junioriturnauksen Copinhan puolivälierissä.

Artikkeli jatkuu videon jälkeen.

https://youtu.be/b34NROxxwfE

Kansainvälisten siirtosääntöjen vuoksi Endrick saa siirtyä Eurooppaan vasta täyttäessään 18 vuotta heinäkuussa 2024. Barcelona ja Real Madrid yrittävät kuitenkin solmia pelaajan kanssa esisopimuksen jo tulevana kesänä.

Espanjalaislehti AS:n mukaan Real Madrid on valmis maksamaan ”ihmelapsesta” peräti 45 miljoonaa euroa, mutta sen enempää seuran kukkaron nyörit eivät aukene.

45 miljoonaa euroa 15-vuotiaasta pelaajasta kuulostaa mielipuoliselta tarjoukselta, mutta sekään ei välttämättä riitä.

Palmeiras nimittäin aikoo lätkäistä Endrickille massiivisen 100 miljoonan euron ulosostohinnan, kun lapsitähti solmii seuran kanssa uransa ensimmäisen ammattilaissopimuksen. Tämän on määrä tapahtua heti, kun hän täyttää 16 vuotta (16.7.2022).

Endrickillä itsellään on somen perusteella kova halu siirtyä Real Madridiin. Hän julkaisi äskettäin TikTokissa videon, jossa hän poseerasi Real Madridin paita yllään. Paidan hän oli saanut Real Madridin nykyiseltä brassitähdeltä Vinícius Júniorilta, jolla on sama agenttitoimisto Endrickin kanssa.

JudeBelli

@real__4ever
📸| Palmeiras’ Real Madrid target Endrick repping the home kit. #rmalive

Mikäli upotus ei näy, voit katsoa sen täältä.