Fiorentina-pomo pettyi pahemman kerran Dušan Vlahovićin käytökseen: ”Ei edes tervehtinyt minua”

© Kuva: Getty Images

Dušan Vlahović siirtyi viime viikon perjantaina Fiorentinasta Juventukseen noin 81 miljoonalla eurolla.

Siirtosumma saattaa kasvaa vielä kymmenellä miljoonalla eurolla, jos tietyt sopimuspykälät täyttyvät.

Fiorentinan omistaja Rocco Commisso kertoi mielipiteensä Vlahovićin Juventus-siirrosta. Commisso pettyi Vlahovićin käytökseen. Commisso jätti Firenzen toistaiseksi taakseen ja palasi Yhdysvaltoihin, sillä hän tarvitsee aikaa miettimiseen.

– Vlahović ei edes tervehtinyt minua, kun näimme viimeisen kerran. Nyt minun on pidettävä huolta itsestäni. En tiedä, milloin palaan Firenzeen ollakseni lähellä joukkuetta ja kannattajia.

– Koko tilanne oli hyvin vaikea minulle ja kaikille Fiorentinan työntekijöille. Palasin Firenzeen marraskuun lopussa yrittääkseni päästä hänen kanssa sopuun uudesta sopimuksesta. Vlahovićin edustajat olivat epärehellisiä ja he valehtelivat minulle.

– Ajattelin tuntien ajan, että tapaaminen oli sujunut hyvin ja odotin Vlahovićin vastausta. Seuraavana päivänä tapasimme uudestaan ja sen sijaan, että olisimme päässeet lähemmäs yhteisymmärrystä jatkosopimuksesta, meille kerrottiin Vlahovićin vaativan kahdeksan miljoonan euron nettovuosituloja. Lisäksi hänen agenttinsa nostivat omia palkkiovaatimuksiaan.

Vlahović allekirjoitti Juventuksen kanssa kesään 2026 kestävän sopimuksen.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.