Leeds ja Manchester United kohtasivat sunnuntaina Ruusujen derbyssä. Kaatosateen värittämä ottelu täytti kaikki ennakko-odotukset, jopa ylitti ne. Manchester United juhli lopulta 4-2-vierasvoittoa.

Manchester United näytti jo menevän menojaan, kun Harry Maguire ja Bruno Fernandes tekivät maalin mieheen ja tauolle siirryttiin vieraiden 2-0-johtolukemissa.

Leeds tuli kuitenkin sisuuntuneena toiselle puolikkaalle. 53. peliminuutilla Rodrigo kavensi pelin 1-2:een ja Raphinha teki vain minuuttia myöhemmin tasoitusmaalin.

Ottelun voittomaali nähtiin 20 minuuttia ennen täyttä aikaa. Jadon Sancho petasi huippupaikan Fredille, joka laukoi pallon etukulmasta sisään.

Leeds-fanit olivat raivoissaan Unitedin johtomaalin jälkeen ja heittivät kentälle sekä kolikoita että sytkäreitä. Yksi esineistä osui Unitedin huippulupaus Anthony Elangaa päähän. Elanga makasi tovin kentän pinnassa päätään pidellen, mutta pystyi jatkamaan peliä.

19-vuotias ruotsalaishyökkääjä pääsi ottelun lopussa kuittaamaan kotiyleisölle makoisalla tavalla, kun hän laukoi ottelun loppulukemiksi 4-2. Artikkeli jatkuu upotuksen jälkeen.

Ottelun jälkeen oli Manchester Unitedin kannattajien vuoro kuittailla verivihollisen suuntaan. United-kannattajat muokkasivat Elland Roadin Wikipedia-sivun täysin uuteen uskoon.

Leedsin kotistadionin nimi vaihdettiin Elanga Roadiksi ja katsomonosat nimettiin Man Unitedin maalintekijöiden, Maguiren, Fernandesin, Fredin ja Elangan mukaan. Stadionin omistajaksi muokattiin Bruno Fernandes, joka on onnistunut kahden viime kauden aikana kuusi kertaa maalinteossa Leedsiä vastaan.

Mikäli upotus ei näy, voit katsoa sen täältä.