Dundee United julkaisi lauantai-iltana Twitterissä kolmen kuvan kuvasarjan Ilmari Niskasesta. Kuvilla on kaikki ainekset jäädä varsin ikonisiksi kiertämään. Ne todella tekevät oikeutta myös The Courier -lehden raportin kuvatekstille kuvaan, jossa komeilee niin ikään Unitedin suomalaislaituri.

– Ilmari Niskanen teki lauantaina Unitedille likaisen työn, kuvateksti kuului.

Kuvat on otettu lauantaina pelatusta Skotlannin Cupin neljännesvälieräpelistä, jossa Dundee United kaatoi vieraskentällä Partick Thistlen 0-1. Kuten kuvista näkyy, pelattiin ottelu varsin huonokuntoisella kentällä.

– Meistä tuntuu, ettei huoltaja tule saamaan tahroja pois Immin paidasta, Dundee United puolestaan sanaili twiitissään.

Juttu jatkuu twiittien jälkeen.

Dundee United FC

@dundeeunitedfc
We've got a feeling the kit man won't be able to get the stains out of Immi's shirt 🧼

#UnitedTogether | #ScottishCup

Niskanen pelasi ottelussa täydet 90 minuuttia, ja on muutenkin saanut Unitedissa viime akoina runsasta vastuuta. Carljohan Eriksson odottaa puolestaan yhä debyyttiään ja seurasi jo kahdeksannen Dundee Unitedin ottelun vaihtopenkiltä. Cupin puolivälierässä Dundee United kohtaa suurseura Celticin.

Niskanen syötti keskiviikkona maalin, kun Dundee United kaatoi sarjaottelussa Motherwellin 2-0. Suomalaisen pelivire on ollut ilmeisen hyvä, ja myös The Courier nosti Niskasen vahvat esitykset esiin otteluanalyysissään.

[readmore from=Niskanen-Ilmari]

– Ikoninen kuva Ilmari Niskasesta mudalla kuorrutettuna kuvasti Unitedin voitontahtoa. Niskanen on todella parantanut peliään viime aikoina. Suomen maajoukkuepelaaja oli kantava voima keskiviikon voitossa Motherwellistä ja hän loisti Firhillissä, The Courier kirjoitti.

– United on muuttanut järjestelmäänsä viime viikkoina palaten takaisin kolmeen toppariin. Samalla Niskasen rooli on muuttunut. Häntä peluutetaan hyökkäävässä vasemman wing-backin roolissa. Niskasen keuhkoja raastavat juoksut laitaa pitkin ovat olleet todellinen ase viimeisissä kahdessa ottelussa. Hän syötti Tony Wattin maalin Motherwelliä vastaan ja aiheutti Partickille kunnolla vaikeuksia.